BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo Galatasaray'dan neden ayrldığını açıkladı----

Melo Galatasaray'dan neden ayrldığını açıkladı

Melo Galatasaray'dan neden ayrldığını açıkladı
17 Ekim 2015 - 09:05 www.finansgundem.com

Galatasaray'dan Serie A ekibi Inter'e transfer olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo, Repubblica'ya özel açıklamalarda bulundu

Hafta sonu oynanacak olan Inter-Juventus karşılaşması öncesinde konuşan ve Çizme'de iyi oyunu kadar sert futboluyla da gündeme gelmesini değerlendiren Brezilyalı futbolcu, eleştirilerin bir bölümüne hak verdiği ancak tamamen yargılayanlardan haz etmediğini dile getirdi.

Türkiye döneminden de kendisiyle ilgili örnekler vererek, agresif yapısına açıklama getiren deneyimli orta saha oyuncusu, "Bana kötü adam diyerek herşeyi bir anda yargılıyorlar. Geçen yıl Galatasaray'da hiç kırmızı kart görmedim. Saha dışında kimseyle kavga etmedim. Benim centilmenlik dışı oynadığımı söyleyenler yanılıyor. İtalya'da futboldan anlamayan çok adam var" dedi.

"ESKİ BİR AŞKI TEKRAR KUCAKLAMAK İÇİN İTALYA'YA DÖNDÜM"

Galatasaray'dan gittiği Milano ekibine, Almeria'dan ayrıldığı dönemde de çok yaklaştığını itiraf eden Brezilyalı oyuncu şunları söyledi:
 
"7 yıl önce de Inter'e transfer olabilirdim.  O zaman Jose Mourinho beni istiyordu. Milano'ya gelmeye niyetim vardı ama sonra kendimi Fiorentina'da buldum. Parayı bir kenara bıraktım. Çok şükür ki ihtiyacım yok. Ailemin mutlu olması önemli. G.Saray'dan ayrılıp İtalya'ya eski bir aşkı tekrar kucaklamak için döndüm."

"JUVE'YE KARŞI ÇOK DOLUYUM"

Eski takımına karşı sahaya çıkacağı maçı sabırsızlıkla beklediğini belirten Melo, "Ben Juventus'a geldiğimde Çizme'deki tek güçlü takım Inter'di. Pazar günü sahamızda oynadığımızı hatırlamalı, ona göre oynamalıyız. Oyunu forse eden taraf olmalıyız. Tüm stadın yanımızda olmasını istiyorum. Bu bir İtalya derbisi. Bu maç için ooldukça doluyum ama aynı zamanda sakinim. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Juve'e karşı oynadım ve onları eleyerek kendimi tatmin ettim" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM VE ROBERTO MANCINI"

Melo en beğendiği teknik direktörleri de sıraladı. Juventus'tan Ciro Ferrara, Alberto Zaccheroni, Luigi Delneri, Fiorentina'da ve Galatasaray'da çalıştığı Cesare Prandelli'yi saymayan Brezilyalı oyuncu, favorileri olarak, Roberto Mancini, Vanderlei Luxemburgo, Unai Emery ve Fatih Terim'i gösterdi.

GELECEKTEKİ İŞİNİ AÇIKLADI

Milli Takım hakkındaki görüşlerini paylaşırken, "Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda insanlar değil, beni basın eleştirdi. Şimdi hayalim yeşil sarı o formayı yeniden giymek. Kariyerimin sonunda da teknik direktörlük ve TV yorumculuğu yapacağım. Futbol benim hayatım" sözlerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)