BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'ten ilginç buzlanma iddiası----

Melih Gökçek'ten ilginç buzlanma iddiası

Melih Gökçek'ten ilginç buzlanma iddiası
01 Ocak 2015 - 13:47 www.finansgundem.com

Melih Gökçek, çok tartışılacak ilginç bir iddiada bulunarak Ankara’daki gizli buzlanmayı kimliği belirsiz kişilerin yaptığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir radyo programında Ankaralıların ulaşımla ilgili sorularını cevapladı.
 
“22 ARALIK GÜNÜ ENTERESAN BİR OLAY OLDU”
 
Başkan Gökçek, karla mücadele ve yol güvenliği ile ilgili açıklamalarına ilginç bir olayı aktararak devam etti. 22 Aralık tarihinde Ankara’da gizli buzlanmadan dolayı yaşanan kazalarla ilgili olarak, tuzlama araçlarının söz konusu gün de dahil devamlı olarak nöbette bulunduğunu belirten Gökçek, “O gün enteresan bir olay oldu. Refüjlerde birçok su vanasının musluklarının açıldığını arkadaşlarımız tespit ettiler. Kış vakti özel muslukları açmışlar ve oradan sızan su da yolda buzlanmaya neden olmuş. Birisini yakaladılar, ancak isabetli çıkmadı. Şimdi polis ısrarla bunu yapanları arıyor” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)