BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek 'felç geçirdi' iddiası! Açıklama yapıldı----

Melih Gökçek 'felç geçirdi' iddiası! Açıklama yapıldı

Melih Gökçek 'felç geçirdi' iddiası! Açıklama yapıldı
08 Ocak 2024 - 08:30 www.finansgundem.com

Melih Gökçek'in kötüleşerek hastaneye kaldırıldığı ve felç geçirdiği öne sürüldü. Oğlu Osman Gökçek iddiaları yalanladı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve felç geçirdiği iddiası bir anda gündem yarattı. Söz konusu iddialar sonrasında Gökçek'in sağlık durumuyla ilgili oğlu AK Parti Milletvekili Osman Gökçek'ten açıklama geldi.

Osman Gökçek, "İddialar doğru değil. Melih Gökçek'in sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek kimdir?

İbrahim Melih Gökçek, 20 Ekim 1948, Ankara, eski milletvekili ve bürokrat. Aslen Şanlıurfa Halfetili olan Gökçek'in çocukluğu babasının mesleği dolayısıyla Gaziantep'te geçti. Aslen Şanlıurfa Halfetili olan babası avukat Ahmet Gökçek, Adalet Partisi Gaziantep il başkanı idi. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep'te tamamlayan Gökçek Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğrencilik hayatına başlayınca 1967 yılından itibaren Ankara’ya yerleşti.

Gazi Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu'nu bitiren Gökçek gazeteciliğe yerel Gaziantep Haber Gazetesinde başladı. Parlamento muhabirliği yapan Gökçek, askerlik görevine başlamadan önce Çalışma Bakanlığında özel kalem müdür yardımcılığı yaptı.

Yedek subaylığını Kıbrıs Güzelyurt'ta yapan Gökçek, askerlik dönüşü ticaret hayatına atıldı. 1984 yılında Anavatan Partisi'nden Keçiören belediye başkanlığına aday oldu ve seçildi. 1989 yılından itibaren Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu genel müdürlüğüne getirilen Gökçek, bu görevini 1991 yılı başlarına kadar sürdürdü.

Melih Gökçek sosyal medyada gündem oldu!

 

Melih Gökçek'in belediyeye iade ettiği zırhlı cip satıldı

 

Melih Gökçek korona virüse yakalandı

 

Melih Gökçek'in ifadesi ortaya çıktı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)