BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek: Fazla uyanıklık yaptım----

Melih Gökçek: Fazla uyanıklık yaptım

Melih Gökçek: Fazla uyanıklık yaptım
03 Ocak 2017 - 21:52 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da açılacak yeni metroyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediye İstasyonu’nda gezerek yetkililerden son bilgileri aldı. Melih Gökçek burada çarpıcı bir açıklamada bulundu ve "Belediye imkanlarıyla bitiremeyeceğimizi gayet iyi biliyorduk ama belki ben burada fazla uyanıklık yaptım, hükümetimize işi yükledim, hükümetimiz de bizi mahcup etmedi sağolsun" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 2 gün sonra Keçiören ve Ankara'nın yeni metrosuna kavuşacağını söyleyerek, “Biz burada metroya başlarken Ankara Büyükşehir Belediye imkanlarıyla bitiremeyeceğimizi gayet iyi biliyorduk ama belki ben burada fazla uyanıklık yaptım, hükümetimize işi yükledim, hükümetimiz de bizi mahcup etmedi sağolsun, bitirdi. Güzel sonla inşallah tamamlanıyor. Allah nasip ederse bakanımızdan istirhamımız; Kızılay bağlantımızın ve Çubuk bağlantımızın da bu yıl içerisinde yapılacak ihalelerden sonra bir an önce başlanması. Bu Ankara’nın trafiği için son derece önemli. Tekrar tekrar teşekkür ediyoruz ve bütün vatandaşlarımızı Allah nasip ederse Perşembe günü saat ikide Keçiören Belediyesi önündeki meydanda açılışa bekliyoruz” diye konuştu.

BAKAN ARSLAN’IN AÇIKLAMALARI
Burada konuşan Bakan Arslan, perşembe günü 5 Ocak saat 14.00’da inşallah Keçiören Belediyesi'nin önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla Keçiören Metrosu’nu hizmete sokacaklarını hatırlatarak, “Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Elbette ki Ankaralıları, Keçiörenlileri kendi mutlu günlerinde sevincimizi bizimle paylaşmaya davet ediyoruz. Bugün özellikle Keçiören Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, kendi çalışma arkadaşlarım, müsteşarım, genel müdürümüzle birlikte bir kere daha gelelim yerinde bilgi alalım, açılış yapılmadan önce müdahale etmemiz gereken bir şey var mı? Yapmamız gereken bir şey var mı? Onu yerinde görelim diye bir kere daha özellikle de bu istasyonun çok büyük olması hasebiyle Keçiören Belediye İstasyonu’nda böyle bir inceleme yaptık. Herhangi bir aksaklığın olmadığını, herhangi bir eksikliğin olmadığını zaten gördük, Ağustos ayında test sürüşlerine Sayın Başbakanımızın katılımlarıyla başlamıştık, o günden bugüne herhangi bir aksaklık olmadan bütün sistemler 7 istasyon dahil full çalışabilecek duruma gelmiş durumda. Dolayısıyla 5’i itibariyle biz inşallah Keçiören Metrosu’nu hizmete sunmuş olacağız. Ankaralıları Şehitler İstasyonu’ndan başlayarak Atatürk Kültür Merkezi’ne kadar 9 istasyon kesintisiz götüreceğiz daha sonra da Atatürk Kültür Merkezi’nde yine Yenimahalle – Batıkent tarafından gelen raylı sistemle de entegre olacak şekilde Kızılay’a kadar taşıyacağız ancak bizim hedefimiz Atatürk Kültür Merkezi’nden Kızılay’a kadar olan bağlantıyı da kesintisiz halde yapmak ki Keçiörenli, Kızılay’a kadar aktarmasız gidebilsin. Onun da inşallah ihalesini hemen bu sene başında yapıyoruz hedefimiz yaklaşık ihale sürecinden sonra 1 ila 1,5 yılda bitirmek ki oradaki tarihi de 2018’in sonu olarak şimdiden deklare edelim. 2018'in sonunda bizim burayı Atatürk Kültür Merkezi'nden Kızılay'a bağlamış olmamız gerekiyor bununla ilgili yapılması gereken her şeyi zaten yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran04 Ocak 2017 08:25

    2009 dan sonra seçilmeneliydin ama bu hükümet seni millete yutturdu maalesef ..

  • Nijdeli04 Ocak 2017 02:37

    Ankara metrosunu Van'a afyona Yozgat'a tüm Türkiye ye ödeştik buuuyyuk şehir Belediye başkanıyım diyor haydi Türkiye ileri

  • 2. BoluTüneli maskarası04 Ocak 2017 01:18

    Ne demeli millet chp ve din düşmanlarından bıkmış. Alyernatif yokki oy versin. Bırakın din düşmanlığı nı kim çıkarsa aynı oyu alır. Bu milletin asli unsuru öyle böyle müslüman. Heotr aşağılanan ezilen aslında müslüman. Nu metroda akp içindeki çekişmenşn sonucuydu herhalde. Yazın kenara bu proje akp nin bolu dağı tüneli maskarasıdır. Reis duysun çok ayıp dile kolay 12 yıl sürmüş bide 9 km sen bunun açılışında olma hakkatten sana yakışmaz. İst'da olsa 1 senede finitoydu. İzmiri bile ihya ettiniz akkım almıyo bu iktidarı.

  • Tolga Daniş04 Ocak 2017 00:21

    Eğer İstanbulB.B. AKP li ise ankara olamaz.Yok ankaraB.B AKP li ise İstanbul olamaz

  • Kaçan Grup03 Ocak 2017 23:52

    İşlerin böyle yürüyor olması Türkiye için utanç verici. Ayıbıyla övünüyor.

  • ismail Midiliç03 Ocak 2017 23:35

    artık yüz kalmamıs uyanıklık sayyor

  • Ne demeli03 Ocak 2017 22:38

    16 yılda bitiremedin yine de bu Ankaralı(Keçiören) sana oy verdi.Demekki millet hizmete oy vermiyor.Bu milleti anlamak mümkün değil.

  • .....03 Ocak 2017 22:26

    .....