BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksika liderinden Venezuela için arabuluculuk teklifi----

Meksika liderinden Venezuela için arabuluculuk teklifi

Meksika liderinden Venezuela için arabuluculuk teklifi
09 Nisan 2019 - 07:41 www.finansgundem.com

Meksika Devlet Başkanı Obrador, Venezuela'da her iki tarafın da kabul etmesi halinde arabuluculuk görevini üstleneceğini tekrarladı

Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador, hükümet ve muhalefetin istemesi durumunda Venezuella krizinde arabuluculuk yapmak istediğini söyledi.

Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador yaptığı açıklamada, Venezuella'daki siyasi krizde arabuluculuk yapmaya istekli olduğunu ve hem hükümetin hem de 'muhalefetin' talep etmesi halinde bir toplantıya ev sahipliği yapmak istediğini belirtti.

Obrador, "Meksika'nın Venezuella'daki ihtilafa barışçıl bir yol aramaya açılan kapıları var. Yalnızca tarafların anlaşması gerekiyor. Bu durumda muhalefet grubunun kabulü olmalı. Her iki tarafın da istemesi gerek. Biz yardıma hazırız" dedi.

Diğer yandan Obrador, ülkesinin çok iyi diplomatlara sahip olduğunu belirterek Orta Amerika ülkelerinde barış anlaşmaları konusunda Meksika'nın oynağı rolü hatırlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)