BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMekke'de sel meydana geldi----

Mekke'de sel meydana geldi

Mekke'de sel meydana geldi
23 Aralık 2022 - 17:11 www.finansgundem.com

Mekke'de etkili olan şiddetli yağışlar sele yol açtı. Mescid-i Haram'da şiddetli yağışa aldırış edilmedi, Kabe'yi tavafa devam edildi. Sel nedeniyle ulaşım da durdu.

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde aşırı yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Çok sayıda araç sel sularına kapılarak zarar gördü. Kabe'nin de içinde bulunduğu Mescid-i Haram'da ise yüzlerce Müslüman şiddetli yağışa aldırış etmeden dualar eşliğinde Kabe'yi tavaf etti.

Mescid-i Haram İşleri Genel Başkanlığından yapılan açıklamada, şiddetli yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerin artırıldığı, su tahliyesi için 200'den fazla müfettiş ile 4 bin işçi istihdam edildiği ve 500'den fazla ekipman hazırlandığı belirtildi.

YOL VE TÜNELLER KAPATILDI

Mekke-i Mükerreme Emirliğinden yapılan açıklamada ise yağışların Cidde'de El-Harameyn yolu başta olmak üzere birçok yol ve bazı tünelin kapanmasına neden olduğu, Mekke-Cidde otoyolunun da tedbiren kapatıldığı duyuruldu.

Cidde'deki Kral Abdülaziz Havalimanı'ndan yapılan açıklamada da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerin ertelendiği bildirildi.

İstanbul'da yağışlar trafiği felç etti

 

İngiltere kar yağışı ve aşırı soğuklara teslim

 

Ankara Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)