BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMehmet Ekici transferinde flaş gelişme----

Mehmet Ekici transferinde flaş gelişme

Mehmet Ekici transferinde flaş gelişme
12 Ocak 2017 - 04:57 www.finansgundem.com

Olcay Şahan'ın Trabzonspor ile anlaşmasının ardından, bordo-mavili takımdan Mehmet Ekici'nin de Beşiktaş ile el sıkıştığı açıklandı

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği ve Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici'nin menajer babası ile el sıkıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş ise devre arasında alınması planlanan Mehmet Ekici'nin sezon zonuna kadar Trabzon'da kalmasını isterken "Şu anda onun mevkiinde çok oyuncu var. Sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor'da kalsın" dediği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş yönetimi Olcay Şahan'ı bonservisi ile birlikte Trabzonspor'a verince sezon başından bu yana takımdan kiralık olarak gönderileceği belirtilen Kerim Frei'ın kaldığı vurgulandı.

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak Olcay Şahan'ı çok sevdiklerini belirtirken "Ayrılmak çok zor oldu. Ama kendisi gitmek için olumlu hava almış. Bizde hayır diyemedik. Olcay Şahan milli takım oyuncusudur. Trabzon'da başarılar dileriz" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)