BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Ağar tahliye oldu----

Mehmet Ağar tahliye oldu

Mehmet Ağar tahliye oldu
29 Nisan 2013 - 12:40 www.finansgundem.com

Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen Mehmet Ağar tahliye oldu

Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve bir yıldır cezaevinde olan eski Emniyet Genel Müdürü, eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar tahliye oldu.
"Susurluk" davasından hükümlü eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Yenipazar Cezaevi'nden tahliye edildi. Ağar'a, cezasının kalan 1 yılı için denetimli serbestlik hükümleri uygulanacak.
3. yargı Paketi kapsamında denetimli serbestlikle ilgili yasanın yürürlüğe girmesinin ardından Susurluk Davasından mahkum olan ve hapis cezasını Yenipazar Kapalı Cezaevi’nde çeken DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın cezaevinden çıkacağı iddia edilmişti.
TAHLİYE YALANLANMIŞTI
Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Ağar'ın 25 Nisan'da serbest kalacağı yönünde haberler çıkmış, Mehmet Ağar'ın avukatı ve savcılık tahliye haberini yalanlamıştı.
SİYASETE ATILACAK MI?
Torunu Mehmet Ağar'a düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve torunuyla vakit geçirmek istediğini belirten Ağar, cezaevinden çıktıktan sonra siyasete kesin olarak dönmeyeceğini açıklamıştı. Ağar, "Artık siyaseti düşünmüyorum. Özgürlükten sonra Emel Hanım'la ve torunumla ilgileneceğim. Onlara zaman ayıracağım. Artık torun sevmek istiyorum" diye konuşmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)