BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeghan'ın Kraliçe'yi görmesini Kral III. Charles engellemiş----

Meghan'ın Kraliçe'yi görmesini Kral III. Charles engellemiş

Meghan'ın Kraliçe'yi görmesini Kral III. Charles engellemiş
10 Eylül 2022 - 09:16 www.finansgundem.com

Hafta içinde hayata gözlerini yuman Kraliçe II. Elizabeth'in son anlarında Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, kraliçenin yanında bulunmamıştı. İngiliz medyası Markle'nin, Kral Charles'ın uyarısı üzerine Balmoral'a götürülmediğini ortaya çıkardı

96 yaşında vefat eden Kraliçe II. Elizabeth’in sağlık durumu kötüleşince yanına koşanlar arasında Prens Harry’nin oyuncu eşi Meghan Markle’ın olmaması gündem olmuştu.

Haberi alır almaz birlikte Balmoral’a giderek Kraliçe II. Elizabeth’i son kez göreceklerini açıklayan çift daha sonra fikir değiştirmiş ve sadece Kraliçe’nin torunu Harry Balmoral’a ulaşmıştı.

Fakat o sırada yaşanan gerilimin detayları bugün İngiliz medyası tarafından ortaya çıkarıldı. O sıralarda henüz Cornwall Dükü olan Charles’ın oğlu Harry ile karşı karşıya geldiği ve “Meghan’ı getirme” dediği ortaya çıktı. Aile üyeleri arasında yoğun bir tartışma yaşandığı belirtilirken İngiliz The Sun gazetesine konuşan kaynaklar hararetli görüşmenin telefon üzerinden yapıldığına da dikkat çekti.

The Sun’a konuşan kaynaklar, “Prens Harry Frogmore’dayken babasından bir telefon geldi ve Meghan’ı getirmemesi istendi. Charles, Harry’e bu kadar üzücü bir dönemde Meghan’ın Balmoral’da olmasının doğru ya da uygun olmadığını da dile getirdi” yorumunu yaptı.

Charles ayrıca büyük oğlu William’ın eşi Kate’in de gelmediğini ve sayının az olması gerektiğini söyledi. İngiliz medyası, “Charles, Meghan’ın hiç de hoş karşılanmayacağını çok ama çok açık bir dille anlattı” ifadesine yer verdi. (Sözcü)

Kraliçe II. Elizabeth için ülke genelinde top atışları gerçekleştirildi

Elizabeth'in ölümü sonrası İngiltere Büyükelçiliği'nde bayrak yarıya indi

Erdoğan'dan Kraliçe Elizabeth için taziye mesajı

Tahtta 70 yıl: Kraliçe 2'nci Elizabeth kimdir?

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından taht Prens Charles'a geçti

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)