BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeghan Markle ve Prens Harry'nin 500 bin sterlinlik ses yalıtımı----

Meghan Markle ve Prens Harry'nin 500 bin sterlinlik ses yalıtımı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin 500 bin sterlinlik ses yalıtımı
01 Temmuz 2019 - 17:52 www.finansgundem.com

Meghan Markle ve Prens Harry hakkındaki tartışma sürerken, çiftin oğulları Archie için 500 bin sterlinlik (3,5 milyon TL) ses yalıtımı yaptırdığı haberleri İngilizleri kızdırdı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Meghan Markle ve Prens Harry’nin yeni evlerine yaptıkları yüksek miktardaki harcamaları ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evlerine ses yalıtımı için 500 bin sterlin harcadıkları iddia edildi.

37 yaşındaki Meghan Markle ile 34 yaşındaki Prens Harry’nin 500 bin sterlinlik harcamayı, Londra’nın en yoğun havalimanına yakın oturmalarından dolayı henüz iki aylık olan bebekleri Archie’yi uçakların yüksek sesinden korumak için yaptıkları öğrenildi. Bu havalimanında günde 1300’den fazla uçuş yapılıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere yanıt veren kraliyet ailesi sözcüsü, çiftin bu iddiaları reddettiğini belirterek, “Frogmore’a 1 milyon sterlinlik tadilat yapıldığı spekülasyonlarının üstüne bir de ses yalıtımı iddiaları tamamen uydurmadır” dedi. Kraliyet çiftinin 2,4 milyon sterline (yaklaşlık 3 milyon dolar) mal olan ev tadilatı İngilizleri kızdırmış, vergilerinin sarayın lüksüne harcanması tepkilere yol açmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)