BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMedipol Başakşehir, Antalyaspor'u tek golle geçti----

Medipol Başakşehir, Antalyaspor'u tek golle geçti

Medipol Başakşehir, Antalyaspor'u tek golle geçti
18 Şubat 2019 - 21:57 www.finansgundem.com

Medipol Başakşehir deplasmanda Antalyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti ve Beşiktaş ile Galatasaray'ın üç puan aldığı haftada puan farkını korumayı başardı

Antalyaspor Başakşehir maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta sona erdi. Lider Medipol Başakşehir; Beşiktaş ve Galatasaray’ın üç puan ile kapattığı haftada 1-0 kazanarak puanını 48’e yükseltti ve en yakın takipçisi Galatasaray’la olan 6 puanlık farkı korudu.

Ev sahibi Antalyaspor’un ligde galibiyet hasreti 7 maça çıkarken 29 puanda kalan Akdeniz ekibi tehlike hattından uzaklaşamadı. Maçta Başakşehir’e galibiyeti getiren golü 33’te Fedor Kudryashov kaydetti. Clichy’nin sakatlığı nedeniyle sol bekte şans bulan Kudryashov, kariyerindeki ilk Süper Lig maçında gole imza attı.

HAKEM METİN KALKAVAN'A TEPKİ

Medipol Başakşehir'in deplasmanda Antalyaspor’a konuk olduğu maçta hakem Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar gündeme oturdu.

Son haftalarda yaşanan hakem hataları sonrasında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu görevi bıraktığını açıklamıştı. Buna rağmen yine tartışmalı kararların yaşandığı 22. haftanın son maçında Mete Kalkavan rüzgarı esti.

Maçın 19. dakikasında Arda Turan’ın ‘Top benden çıktı’ demesine rağmen kararını değiştirmeyerek taç atışını Medipol Başakşehir’e veren Kalkavan, karara itiraz eden Antalyasporlu savunma oyuncusu Nazım Sangare’ye sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın 39. dakikasında ise Emre Belözoğlu’nun dirseği boğazına gelen Charles yerde kalırken iki oyuncu arasında gerilimli anlar yaşandı. Oyuncular arasındaki itişmeyi izleyen ve ‘VAR’a gitmeyen hakem Kalkavan kimseye kart göstermedi ve oyun kaldığı yerden devam etti.

İkinci yarının 60. dakikasında ise topla birlikte ilerleyen Antalyasporlu Nazım Sangare, Robinho’nun arkadan bileğine basması nedeniyle acı içinde yerde kaldı.

Ancak maçın hakemi Mete Kalkavan bu pozisyonda da faul kararı vermedi ve ‘VAR’ uyarısı yapılmadı.

Antalyaspor taraftarı bir ara “İstanbul’un çocuğu Mete Kalkavan” tezahüratı yaparken konuyla ilgili sosyal medyada tepki dolu paylaşımlar yapıldı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)