BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te PKK tartışması----

Meclis'te PKK tartışması

Meclis'te PKK tartışması
19 Kasım 2013 - 23:49 www.finansgundem.com

MHP'li Oktay Vural, Bakan Mehdi Eker'i PKK'ya destekle suçladı, Eker de, "Bu milleti sizin zihniyetiniz bölünme noktasına getirdi" dedi

TBMM Genel Kurulu’nda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural arasında PKK tartışması yaşandı. Bakan Eker, Vural’ın “Sen Bakan mısın, yoksa PKK’nın şeyi misin” diyen Vural’a “İnsanlara cezaevlerinde dışkı yedirenler PKK’ya asker, PKK’ya militan sağladı. Siz, onlara sahip çıkmayın” yanıtını verdi.

Milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Eker ile Vural arasında yaşanan tartışma Meclis tutanaklarına şöyle geçti:

“Oktay Vural: PKK’nın yapmak istediğini siz gerçekleştirir, bir de millete yutturabilirsiniz!

Bakan Mehdi Eker: Vallahi, aslında PKK’ya kimlerin, asker, bir şekilde destek sağladığını onu tarih biliyor, vatandaşlar da biliyor.

Oktay Vural: Biliyor, biliyor, biliyor!

Bakan Eker: Onu hiç karıştırmayın isterseniz, onu hiç karıştırmayın. Onu karıştırırsanız başka şeyler çıkar altından.

HABUR’U PLANLAYAN SENDİN

Oktay Vural: Atatürk Orman Çiftliği’nde gizli gizli görüşmeler yapan sendin değil mi! Atatürk Orman Çiftliği’nde Habur’u planlayan sendin değil mi? O rezaleti yaşatan sendin değil mi? Habur’u yaşatan rezaletin baş mimarları bir de o Atatürk Orman Çiftliği’nde planlama yaptı. Sen Bakan mısın yoksa PKK’nın şeyi misin!

Bakan Eker: Kim? İnsanlara cezaevlerinde dışkı yedirenler PKK’ya asker, PKK’ya militan sağladı. Siz, onlara sahip çıkmayın. Önce haktan, hukuktan bahsedin, önce hakkı ve hukuku tesis edin. Ret ve inkâr politikalarıyla bu milleti bölünmenin eşiğine esas sizin anlayışınız, sizin zihniyetiniz getirdi. Biz, bu milleti birleştirecek Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı, Çerkez’i, Acem’i herkesi bir beraber tutan bir anlayışı hayata geçirdik ve Türkiye bizimle birlik ve beraberliğini daha iyi bir noktaya getiriyor.

MHP’li Lütfü Türkkan: İnekten bahset, inekten. İnekler para etmedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fbli20 Kasım 2013 10:19

    bakan efendiye cıksında ciftciye nasıl kazık atıklarını anlattsın.8 binliraya ithal ettikleri buyukbaş hayvanlar su an 3 bin lira anca ediyor.