BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te 'Gezi' gerginliği----

Meclis'te 'Gezi' gerginliği

Meclis'te 'Gezi' gerginliği
22 Kasım 2013 - 00:33 www.finansgundem.com

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Dışişleri Bakanlığı'nın 2014 bütçesi görüşüldü


Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bakanlığının 2014 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
Suriye politikasına ilişkin soruları cevaplandıran Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin, Cenevre-2 Konferansı'nın bir an önce toplanması için elinden gelen çabayı gösterdiğini, bu yönde temaslarını ilgili taraflarla sürdürdüğünü belirtti.
Londra Bildirisi'ne atıfta bulunan Davutoğlu, sürecin açık uçlu olmayacağını, eli kana bulaşanların sürece katılmayacağını, tam yetkiye sahip yeni bir geçiş hükümetinin kurulacağını kaydetti.
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın Gezi olaylarına hatırlatarak, "Tıpkı Suriye'deki gibi devlet halka silah doğrulttu, sizin de Esad'dan farkınız yok" dedi.
Bakan Davutoğlu, Atıcı'nın bu sözlerine sert tepki gösterdi.
"Eğer bizi Beşşar Esad ile karşılaştırıyorsanız sizi Allah'a ve millete havale ediyorum" diyen Davutoğlu, sesini yükselterek şunları söyledi:
"Siz beni nasıl kendi halkını katleden biriyle karşılaştırabilirsiniz? Nasıl karşılaştırırsın? Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dışişleri Bakanını Kimyasal silah kullanan bir katille nasıl karşılaştırırsın? Hangi hakla karşılaştırırsın El-Kaide ile nasıl karşılaştırırsın?"
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Azap22 Kasım 2013 09:47

    Şeytanların savunması ancak karşısındakini suçlayarak olurmuş Gezi eylemlerinde polisin şiddeti dünya basınında vahşet katliam olarak yankılanırken hala bizim hükumet biz birşey yapmadık katil değiliz diyor kimse suçunu kabul etmez bu dünyada Sayın davutoğlu....