BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'e çadır kurdular----

Meclis'e çadır kurdular

Meclis'e çadır kurdular
15 Kasım 2013 - 23:49 www.finansgundem.com

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesinin görüşülmesi sırasında CHP milletvekilleri öğrencilerin barınma sorununa dikkat çekmek için çadır kurdu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun bütçeleri üzerinde görüşmeler başladı.

Bakan Suat Kılıç sunumuna başlamadan önce, CHP'li milletvekilleri, öğrencilerin barınma sorununa dikkati çekebilmek amacıyla salona, üzerinde "öğrenci çadırı", "yurt da yok ev de yok" yazıları bulunan bir çadır kurdu. Salona gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, salona girip komisyon üyeleriyle tokalaştı. AK Partili Feramüz Üstün çadırı toplayarak “Bunun ne işi var burda”  diye tepki gösterdi.  CHP'li Mevlüt Aslanoğlu ise “O çadırı kaldıramazsın, o zaman parasını ver” diye karşılık verdi. Bunun üzerine üstün Aslanoğlu'na 200  TL verirken çadır da kaldırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)