BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis TV yayınını kesti----

Meclis TV yayınını kesti

Meclis TV yayınını kesti
30 Nisan 2013 - 16:08 www.finansgundem.com

Meclis TV, Kamer Genç, Fatma ŞahinMeclis'te Kamer Genç gerginliği yaşandı

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin arasında geçen diyaloglar kavga çıkardı. Bugün Kamer Genç, kürsüde konuşurken AK Parti ve CHP'li vekiller birbirine girdi. Çıkan kargaşa üzerine Meclis TV yayınını kesti.
BMM Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan Kamer Genç, son günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e yönelik tepki çeken sözlerine açıklık getirmek istedi. Genç’in konuşmasına Ak Parti’den tepki geldi.
AK Parti’li Zeyid Aslan, Genç’in üzerine yürüyerek, “Öldürürüm seni p... k...” dedi. O sırada kürsüdeki su dolu bardağı alan Genç, Aslan’a fırlatacakmış gibi yaptı. Ancak su yaşanan arbede sırasında Genç’in üzerine döküldü.
Gerilimin ardından kürsünün çevresi AK Partili ve CHP’li milletvekilleriyle çevrildi. Genç’i CHP’li Özgür Özel kürsüden uzaklaştırdı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)