BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​McDonalds'tan ilginç tavsiye----

​McDonalds'tan ilginç tavsiye

​McDonalds'tan ilginç tavsiye
26 Aralık 2013 - 22:38 www.finansgundem.com

ABD'nin fast food devi McDonald's öyle bir uyarıda bulundu ki duyanlar kulaklarına inanamadı

ABD merkezli hızlı yiyecek şirketi McDonald's, kurum çalışanlarına yönelik web sitesinde fast food ürünlerinden uzak durmaları tavsiyesinde bulundu

CNN'in haberine göre, McDonalds, şirket çalışanlarına sağlıklı beslenme konusunda tavsiyelerde bulundu. Tavsiyede fast food ürünlerin ''sağlıksız'' olduğunu ifade edilirken salata, su ve sandviç ''sağlıklı'' diye tanıtıldı. 

Ülkede yayınlanan haberler üzerine, bakım yapıldığı ileri sürülerek kapatılan sitedeki grafikte; çizburger, patates kızartması ve gazlı içeceğin bulunduğu fotoğrafın altında "Sağlıksız seçim" ifadesine yer verilirken, "Sağlıklı seçim" yazılı fotoğrafta ise sandviç, salata ve su bulunuyor. 

Fast food gıdaların, hızlı, ucuz ve kolay ulaşılabilirliği nedeniyle ev yemeklerine alternatif olarak tercih edildiğine dikkat çekilen sitede, bol miktarda yağ, şeker ve tuz ihtiva eden yüksek kalorili bu gıdaları çok tüketmenin obeziteye yol açabileceği kaydedildi.  

Aldıkları düşük ücretler nedeniyle ülke çapında büyük protesto eylemleri düzenleyen McDonald's çalışanları ise söz konusu sitede, aldıkları saatlik ücretle fast food yemeden nasıl 'sağlıklı' beslenebilecekleri sorusuna da cevap verilmesi gerektiğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GIDA27 Aralık 2013 00:01

    BU ŞİRKET DİYORKİ PRENSİBİMDE ELDİVENLE ÇALIŞMA YOK DİYOR VE GIDA TARIM BAKANLIĞI BİLE BİRŞEY YAPAMIYOR ŞİRKETE ÜLKEMİZDE GERİSİNİ DÜŞÜNÜN.

  • dlbyz26 Aralık 2013 23:07

    yuh yuh kendine saldır gündeme gel yıllardır bizi aldattılar kanseri tetiklediler bunu itiraf edemiyorlar