BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi''MB'yi her zaman kötülememi beklemeyin''----

''MB'yi her zaman kötülememi beklemeyin''

''MB'yi her zaman kötülememi beklemeyin''
27 Haziran 2013 - 09:57 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Gezi Parkı olayları ve yurtiçi gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gezi Parkı odaklı gelişmeler konusunda, "Geçen hafta AB’nin 26 ülkesinin ekonomi bakanları, bazı ülkelerin dışişleri bakanları ve ABD’de yeni seçilen muhatabımla bir telefon diplomasisi başlattık" dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gezi Parkı odaklı gelişmeler konusunda, "Şu ana kadar hiçbir bakanın bana, ‘Türkiye bu konuda yanlış yapıyor, Türkiye bu konuda antidemokratik davranıyor, biz Türkiye’yi farklı görüyoruz’ şeklinde hiçbir ifadeleri olmadı" dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Yurt dışından alınan fonlar, Hazine, TOBB, özel şirketler, bankaların katılımıyla bir fonlar fonu oluşturulacak. Bu fon KOBİ’lere, girişimcilere sermaye desteği verecek. Bu bugüne kadar olmayan bir şeydi ve şimdi hacmi büyütüyoruz” dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Merkez Bankası’nın şu andaki reflekslerini doğru buluyorum. Her zaman kötülememi beklemeyin benden. Doğruya doğru deriz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)