BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMay, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini istedi----

May, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini istedi

May, Brexit'in 30 Haziran'a kadar ertelenmesini istedi
05 Nisan 2019 - 11:24 www.finansgundem.com

Britanya Başbakanı Theresa May, Avrupa Konseyi Başkanı Dornald Tusk'a mektup göndererek Brexit'in ertelenmesini talep etti.

Britanya Başbakanı Theresa May, Avrupa Konseyi Başkanı Dornald Tusk'a gönderdiği mektupta Brexit'in 30 Haziran 2019'a kadar ertelenmesi talebinde bulundu.

May bu teklifi yaparken, Britanya'da siyasi partilerin bir Brexit anlaşmasını parlamentodan 30 Haziran'dan önce geçirdikleri takdirde sürecin 30 Haziran'dan önce fesh edilebilmesini de istedi.

Konuya yakın kaynakların verdiği bigiye göre May, Tusk'a Britanya'nın 23 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerinde yer almak için gerekli hazırlıkları yapacağını da ifade etti.

AB liderleri Başbakan May'in Brexit'in ertelenmesi talebini görüşmek için 10 Nisan Çarşamba günü olağanüstü toplanacaklar.

Bu arada AB yetkilileri Tusk'ın May'e Brexit'in "esnek" şekilde 1 yıla varan sürede uzatılmasını teklif edeceğini de ifade ediyorlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)