BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaverick, Titanic'in rekorunu kırdı----

Maverick, Titanic'in rekorunu kırdı

Maverick, Titanic'in rekorunu kırdı
15 Temmuz 2022 - 13:53 www.finansgundem.com

Tom Cruise'un başrolde yer aldığı 'Top Gun: Maverick', tüm zamanların en çok kazanan filmlerinden biri olan 1997 tarihli 'Titanic'in toplam hasılatını geçerek, Paramount Pictures'ın Kuzey Amerika gişesinde en çok kazanan filmi oldu.

Tom Cruise’un yeni filmi ‘Top Gun: Maverick’ rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Tony Scott imzalı orijinal 'Top Gun'dan 36 yıl sonra gelen devam filmi, 1 milyar doları geçen hasılatıyla Tom Cruise'un kariyerinde en çok izlenen film olma unvanını elde etti. Cruise'un kariyer rekorunın yanı sıra film, yeni bir hasılat rekoru daha kırdı.

Tom Cruise - Sputnik Türkiye, 1920, 31.05.2022

Mayıs ayının son haftasında vizyona giren 'Top Gun: Maverick' vizyon yolculuğuna halen başarıyla devam ederken, dünya çapındaki hasılatı 1 milyar dolar sınırını geçtiği için şimdilik 2022'nin en çok kazanan filmleri listesinde ilk sırada yer alıyor. 'Top Gun: Maverick'in yeni rekoru ise ABD gişesinde gerçekleşti.

NTV’nin aktardığına göre film, tüm zamanların en ikonik ve en çok kazanan filmlerinden biri olan 1997 tarihli 'Titanic'in toplam hasılatını geçerek, Paramount Pictures'ın Kuzey Amerika gişesinde (ABD ve Kanada) en çok kazanan filmi oldu. Toplam 600 milyon 7 dolarlık kazancıyla 'Titanic' tam 25 yıldır, Paramount'ın en başarılı filmiydi, fakat artık bu unvan da 601 milyon 9 dolar ile 'Top Gun: Maverick'in elinde.

Top Gun: Maverick, Titanic'in rekorunu kırdı - 2

Top Gun: Maverick, 100 milyon doların üstünde açılış hasılatı elde eden ilk film olmuştu. Joseph Kosinski'nin yönettiği film, ABD'de Anma Günü'nde vizyona girmiş, bu federal tatil gününü de kapsayan ilk dört günde 156 milyon dolar hasılat elde ederek, 'Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu' filminin 2007 yılından beri elinde tuttuğu Anma Günü rekorunu da kırmıştı.

178 milyon dolar bütçeye sahip olan film, pilot Pete 'Maverick' Mitchell'in hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası yaşananlara odaklanıyor.

Özel izne tabi olacak. Evde kedi köpek besleme yasası

 

Suudi Arabistan hava sahasını tüm sivil uçuşlara açıyor

 

Başvuru sitesi çöktü: Ülkede maymun çiçeği aşısı başladı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)