BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarşandiz'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı----

Marşandiz'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı

Marşandiz'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı
15 Aralık 2018 - 07:00 www.finansgundem.com

9 kişinin hayatını kaybettiği ve 92 kişinin yaralandığı Yüksek Hızlı Tren kazasının yaşandığı Ankara Yenimahalle'deki Marşandiz istasyonunda enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı. Ekipler rayları onarıyor

Ankara Yenimahalle'de önceki gün meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasının ardından başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı. Yüksek Hızlı Trenin iki vagonu ve yıkılan geçidin enkazı vinç yardımıyla kaldırıldı.

Marşandiz İstasyonu'nda, yol kontrolünden dönen kılavuz lokomotif ile Ankara'dan kalkan Yüksek Hızlı Trenin çarpıştığı kazada 3’ü makinist 9 kişi yaşamını yitirdi, 92 kişi de yaralandı. Kazanın ardından, olay yerinde görevliler tarafından enkaz kaldırma çalışmaları gece yarısı sona erdi.

Yüksek Hızlı Trenin raydan çıkan 2 vagonu, bulunduğu yerden vinç yardımıyla kaldırıldı. Ayrıca yaşanan olayda yıkılan üst geçit de kaldırıldı. Kazanın yaşandığı yerde görevliler, hasar gören rayları onarmaya başladı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)