BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmaris'teki orman yangını büyüyor----

Marmaris'teki orman yangını büyüyor

Marmaris'teki orman yangını büyüyor
21 Haziran 2022 - 22:07 www.finansgundem.com

Muğla Marmaris'teki Amazon Koyu'nda orman yangını çıktı. Yangın, rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Çevre illerden takviye ekipler yangın bölgesine sevk edilirken havadan müdahale durduruldu.

Marmaris Amazon Koyu'nda kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda, saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Yangın, rüzgarında etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı.

Alevlerin Otluk Koyu istikametine hızla ilerlediği belirtildi. Yangına ilk etapta 5 helikopter ile müdahale edilirken, kara ekipleri de bölgeye yönlendirildi.

HAVADAN MÜDAHALE SONA ERDİ

Kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda çıkan yangına helikopterle sürdürülen müdahale, havanın kararmasıyla sonlandırıldı. Muğla orman ekipleri yangına müdahale ederken, bölgeye İzmir, Antalya ve Denizli'den de çok sayıda arazöz ve orman işçisi sevk edildi. Rüzgârın da etkisiyle hızla büyüyen yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 

"TEK AMACIMIZ YANGINI KONTROL ALTINA ALMAK"

Yangının ardından bölgeye giden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangınla ilgili son durumu kamuoyu ile paylaştı. Başkan Oktay, "Akşam saatlerinde Bördübet mevkiinde orman yangını meydana geldi. " dedi

En büyük olumsuzluğumuz rüzgarın oldukça şiddetli olması diyen Oktay "Tek amacımız bir an önce kontrol altına almak. Ancak rüzgardan kaynaklı durumumuz çok da parlak gözükmüyor. Gelişimeler oldukça size bilgi vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

EPDK Başkanı Yılmaz'dan elektrik zammı açıklaması

 

Libya tezkeresi Meclis'ten geçti

 

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda fiyat istikrarı ele alındı

 

Muğla'da orman yangını

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)