BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmara Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik----

Marmara Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik

Marmara Üniversitesi'nde tehlikeli gerginlik
13 Şubat 2017 - 13:12 www.finansgundem.com

Marmara Üniversitesinde bazı akademisyenlerin görevden alınmasına tepki göstermek için basın açıklaması yapmak isteyen öğrencilerle, karşıt görüşlü öğrenciler arasında arbede çıktı

Marmara Üniversitesi önünde akademisyenlerin okullarından uzaklaştırılmasını protesto eden yaklaşık 20 kişilik gruba bir başka öğrenci grubu müdahale etti. Gerginlik sırasında soda şişelerinin atıldığı görüldü. Polis, açıklama yapan gruba yönelen diğer öğrenci grubuna engel olmaya çalıştı. Bu sırada arbede yaşandı. Aralarında akedemisyenlerin de bulunduğu grup adına yapılan açıklamada, " Marmara Üniversitesi'nden 23 akademisyen ihraç edildi. Bu hükümetin temsilcileri dahi bu kararın arkasında duramadılar. Hükümetin temsilcileri suçu; topu YÖK'e attı. YÖK rektörlere attı. Biliyoruz bu suçu hep birlikte işlediler. Bu hukuksuzluğu hep beraber gerçekleştirdiler. Üniversitelerde rektörlükler adeta ispiyonculuk yaparak, isimler vererek bu şekilde bu sonucun ortaya çıkmasına neden oldular" denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FETÖ ZATEN EN ÇOK AKADEMİSYEN YETİŞTİRMİŞ, 40 YIL13 Şubat 2017 15:34

    GENÇLERİMİZİ KORUMAK DEVLETİN GÖREVİ. BU CANİLERİ GENÇLERİMİZDEN UZAK TUTMALILAR. GENÇLER İLERDE BELKİDE DUA EDECEK, BİZİM OKULUMUZDA BU HAİNLERDEN VARDI DİYECEK YADA BU CANİLERİN YÜZÜNÜ FETÖ GİBİ İLERİDE GÖRÜNCE ANLAYACAKLAR.

  • çakır13 Şubat 2017 14:25

    Beyinleri yıkanmış eğitimliler çok tehlikeli

  • bitmiyorlarrr13 Şubat 2017 13:36

    Allah'ın cezası pislikler.

  • partici değil eğitici istiyoruz13 Şubat 2017 13:23

    o hocaları boşuna almıyorlar. öğrenciler arasında bile ayrım yapıyor onlar. eğer Erdoğan'a küfür etmiyorsan, Erdoğan'cısın diye notlarını bile düşük tutuyor. chp'li isen her fırsatta Erdoğan'ı kötülüyorsan kalman mümkün değil. şimdi bunlar hocamı size soruyorum?