BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmara Denizi'nde korkutan deprem----

Marmara Denizi'nde korkutan deprem

Marmara Denizi'nde korkutan deprem
09 Eylül 2020 - 01:06 www.finansgundem.com

Marmara Denizi Tekirdağ açıklarında gece yarısı deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünü Kandilli 4.3 olarak açıkladı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu

Marmara Denizi Tekirdağ açıklarında gece saat 00.57'de bir deprem meydana geldi. Tekirdağ'ın yanı sıra Çanakkale, Balıkesir, İstanbul ve Yalova'da da hissedilen depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi tarafından Ml ölçeğine göre 4.6, Mw ölçeğine göre ise 4.3 olarak duyuruldu. Depremin merkez üssünü Güzelköy açıkları olarak bildiren Kandilli, derinliğin de 13.7 kilometre olduğunu duyurdu. 

Kandilli Rasathanesi'nin kayıtlarına göre,4.6 büyüklüğündeki depremin öncesinde 2.2 ve 2.3 büyüklüklerinde iki sarsıntı daha meydana geldi. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan açıklamada "Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında saat 00.57'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun Tekirdağ. Şarköy ilçesi açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

ŞÜKRÜ ERSOY'DAN AÇIKLAMA

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tekirdağ açıklarında meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. "Öncü ya da artçı demek veyahut daha büyüğü olur demek aceleci bir yorum olur." diyen Ersoy, "Depremin merkez üssü KAF anakolundan uzak görünüyor." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VALİLİĞİ: OLUMSUZLUK BİLDİRİLMEDİ

Tekirdağ açıklarında meydana gelen ve İstanbul'da hissedilen depremle ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında AFAD Başkanlık‘tan alınan bilgiye göre 00.57'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.

İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir.

Geçmiş olsun.

ARTÇILAR SÜRÜYOR

4.6 büyüklüğündeki depremin ardındana en büyüğü 3.3 olan 30'dan fazla artçı sarsıntılar da meydana geldi. 

Malatya'da depremler durmuyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)