BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMarkus Merk ve Toroğlu'ndan penaltı yorumu!----

Markus Merk ve Toroğlu'ndan penaltı yorumu!

Markus Merk ve Toroğlu'ndan penaltı yorumu!
03 Mart 2014 - 09:39 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın 23. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadelenin 44. dakikasındaki pozisyon yine bir penaltı tartışmasına neden oldu

Sarı-kırmızılı takımda Burak Yılmaz'ın ceza sahası içerisinde yaptığı kafa vuruşu, meşin yuvarlak kaleye doğru ilerlerken; Çaykur Rizesporlu  oyuncunun eline çarptı. Sarı-kırmızılı futbolcular, maçın hakemine itirazda bulunurken; çizgi hakemi de kararını 'devamdan' yana kullandı.

TOROĞLU VE MERK'İN YORUMU

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu da, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun ilk yarıda Galatasaray'ın penaltısını vermediği ve bu pozisyonda ciddi bir hatanın altına imza attığını dile getirdi.

Markus Merk'in pozisyon için yorumu ise; "Kol geriye doğru açılmış. Yani bir avantaj sağlama amacı yok. Bence kesinlikle penaltı değil. Kolunu öne alsa farklı olur ama kol geride. En fazla 1 metre var. Penaltı olmaması için her türlü neden geçerli. Ahmet şu anda topu görüyor ve topla göğsüyle oynama niyetinde. Ahmet'in bu pozisyonda hiçbir kötü niyeti değil. Bu tarz pozisyonlar gridir ama bence % 100 penaltı değil" şeklinde oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)