BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemManisa'da fabrika yangını: Müdahale sürüyor----

Manisa'da fabrika yangını: Müdahale sürüyor

Manisa'da fabrika yangını: Müdahale sürüyor
23 Haziran 2023 - 08:14 www.finansgundem.com

Manisa'da, bir fabrikada çıkan yangına 16 saattir müdahale ediliyor. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yok.

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Eski Menemen Caddesi'ndeki organize sanayi bölgesinde kurulu bulanan bir geri dönüşüm tesisinde saat 16.30 sıralarında çıkan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor.

Alevler geceyi aydınlatırken, gündüz saatlerinde 37 itfaiye aracı, 10 su tankeri, 5 iş makinesi, Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 3 helikopter ve 92 personelin müdahale ettiği yangına, çevre ilçe ve illerden de destek geldi.

85 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULU

Şehzadeler ve Saruhanlı ilçe belediyelerinin de desteğe geldiği yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederken, havanın kararması ile havadan müdahale sona erdi. Takviye ekiplerle itfaiye aracı 52'ye, 12 su tankeri ve 7 iş makinesine çıktı. 85 dönümlü arazi üzerine kurulu tesisin tamamı yanarken, itfaiyenin dikkati yüzlerce tavuk ve horoz yanmaktan kurtuldu.

Yangının ulaştığı kümese ulaşan ekipler, 350'ye yakın tavuk ve horozu, kırdığı duvardan tahliye etti, 1 tavuk öldü. Tavuklar, tesis çalışanları tarafından şirkete ait araçlarla güvenli bölgeye götürüldü. 

Bu arada geri dönüşüm tesisi çevresinde toplanan ve söndürme çalışmalarını izleyen vatandaşlar, tedbir amacıyla bölgeden uzaklaştırıldı.

Antalya'da orman yangını başladı

 

Zonguldak'ta fabrika yangını!

 

Kazakis'tan 7 gündür orman yangınınla savaşıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)