BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'ye göre en iyisi Hakan Balta!----

Mancini'ye göre en iyisi Hakan Balta!

Mancini'ye göre en iyisi Hakan Balta!
13 Mart 2014 - 10:21 www.finansgundem.com

Roberto Mancini elindeki stoperlerden en iyi olarak Hakan Balta'yı görüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Hakan Balta'nın performansından öylesine memnun ki, tecrübeli oyuncuyu stoperler arasında ilk sıraya yerleştirip, Semih'in de önüne koydu.

Hakan Balta artık Galatasaray savunmasının 1 numarası...

Teknik direktör Roberto Mancini’nin, tecrübeli futbolcunun performansından çok memnun olduğu ve stoperler arasında ilk sıraya onun ismini yazarak, Semih Kaya’nın önüne koyduğu öğrenildi. İtalyan hocanın bu kararındaki en önemli etkenin, Hakan Balta’nın topu pozitif yönde kullanma becerisi olduğu belirlendi. Hakan’ın 60 metre ilerideki takımın arkadaşına adrese teslim pas atabildiğine dikkat çeken Mancini, bu beceriye sahip başka savunmacısı olmadığını düşünüyor. Ayrıca maç içinde 3’lü savunmaya dönüldüğünde Hakan’ın çok rahat bir şekilde sol stopere geçmesinin, Mancini’yi çok rahatlattığı ifade edildi. Alex Telles transferiyle birlikte artık sol bek için düşünülmeyen Hakan Balta’nın stoper hattında formayı bırakmaması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)