BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini'den sürpriz ilk 11!----

Mancini'den sürpriz ilk 11!

Mancini'den sürpriz ilk 11!
05 Kasım 2013 - 09:50 www.finansgundem.com

Galatasaray eksikleriyle birlikte Kopenhag'da zorlu mücadeleye çıkacak

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında Galatasaray bu akşam deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak.Kopenhag maçlarını 6 puan ve gruptan çıkmanın dönüm noktaları olarak belirleyen G.Saray Teknik Direktörü Mancini, ilk maçta elde ettiği 3-1’lik galibiyeti ikinci maçtan da alacağı 3 puanla perçinlemek istiyor.Fatih Terim yönetiminde İspanya’nın Real Madrid takımına 6-1 yenilen G.Saray, daha sonra göreve getirilen İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile çıktığı iki maçta, deplasmanda Juventus ile 2-2 berabere kaldı, İstanbul’da da Kopenhag’ı 3-1 yendi.
İki önemli eksik
Kritik maçta kaleci Muslera ile Sneijder forma giyemeyecek. Torku Konyaspor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle sağ ayak baş parmağında kırık tespit edilen ve tedavisi nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalacak olan Muslera ile aynı karşılaşmada sağ üst adalesinden sakatlanan Sneijder, Kopenhag maçı kadrosunda yer almadı. Muslera’nın yerini Eray alırken, Sneijder’in yerinde Ceyhun forma giyecek.
STAT: Parken Stadı
YAYIN: STAR TV
BAŞLAMA SAATİ: 21.45
HAKEM: Martin Atkinson (İngiltere)
GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ: Eray, Eboue, Chedjou, Semih, Dany, Bruma, Selçuk, Melo, Ceyhun, Burak, Drogba
Jörgensen
Kopenhag takımının genç yıldızı Nicolai Jörgensen, resmi maçlarda attığı gollerle takımının en golcü oyuncusu. 22 yaşındaki yıldız 1’i şampiyonlar ligi’nde olmak üzere toplam 7 gol kaydetti.
DROGBA
Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Drogba, resmi maçlarda attığı 9 golle takımının en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor. (TFF Süper Kupa 1, Süper Lig 6 ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2). Drogba’ya bu maçta da çok iş düşecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)