BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini o iddialara yanıt verdi----

Mancini o iddialara yanıt verdi

Mancini o iddialara yanıt verdi
14 Aralık 2013 - 21:06 www.finansgundem.com

Mancini, İtalyanlar’ın ‘Sahayı bilerek bozdular’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalyan basınının saha zemini ile ilgili suçlamalarına yanıt verdi. Radio Deejay’a konuşan İtalyan teknik adam sahanın bilerek tahrip edildiği iddiasını gündeme getiren vatandaşlarına, “Kesinlikle böyle bir şey yok. Sahanın kasıtlı olarak bozulduğu iddiaları asılsız. Bence de o sahada futbol oynanamazdı zaten bunu UEFA yetkililerine de bildirdim” dedi.
Mancini şöyle devam etti: “Yoğun bir kar yağışı oldu. Bahçıvanlarımızın kürekle bu karı çabuk bir şekilde, bir gecede kaldırmaları gerekiyordu.  Ve bu hiç de kolay bir iş değildi.”

Astori ve Biabiany isimlerinin Galatasaray’a yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Mancini, “Bu konularda çok şey yazılıp çiziliyor. Şu an için kesinlikle böyle bir şey yok. Burda biraz tuhaf kurallar var ve satın almak için önce satmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)