BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini istedi, yönetim alacak!----

Mancini istedi, yönetim alacak!

Mancini istedi, yönetim alacak!
01 Ocak 2014 - 09:38 www.finansgundem.com

İtalyan hocanın, Telles’ten sonra istediği ikinci isim için G.Saray yönetimi harekete geçti

Sarı kırmızılı kulüp, Grasshoppers’ın sağ açığını yakın takibe aldı. Yöneticiler, İsviçre kulübü ile temasa geçip, İzet Hajrovic’e bonservis ücreti belirlenmesini talep etti. Uygun şartlar oluştuğu takdirde transfer kısa sürede tamamlanacak.

Galatasaray, Alex Telles’ten sonra bir yıldız adayı daha buldu; Izet Hajrovic... Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin yeni yılda bir sürprizi daha var. Gremio Kulübü’nde forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Alex Telles’in G.Saray’a transferini bizzat kendi isteyen Mancini, sağa bir yıldız adayı istiyor. İtalyan hoca, sağ açıkta oynayan ve iki ayağını da kullanan Grasshoppers takımında forma giyen Hajrovic’i de gözüne kestirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Başkan Ünal Aysal ve yönetimiyle yaptığı görüşmede hem genç hem de geleceğin yıldız adayı olarak gördüğü 22 yaşındaki futbolcunun mutlaka alınmasını istedi.

TÜRKİYE’YE GELMEK İÇİN CAN ATIYOR

BUNUN üzerine G.Saray Başkanı Ünal Aysal da, resmi görüşmelerin yapılması ve Mancini’nin istediği Hajrovic’in alınması adına kurmaylarına gerekli talimatı verdi. Roberto Mancini’nin “Çok süratli ve her iki ayağını kullanabilen bir yıldız adayı” raporu verdiği İsviçre doğumlu Bosnalı futbolcu için Grasshoppers Kulübü ile temasa geçildi.

İsviçre ekibinden bonservis bedeli için rakam bekleyen Galatasaray Yönetimi, bu transferi bitirmek istiyor. Bu sezon Grasshoppers forması ile 6 gol kaydedip 5 de asist yapan Hajrovic de Türkiye’ye gelmek için can atıyor. Sarı kırmızılı kulübün ve Mancini’nin kendisine duyduğu ilgiden mutlu olan Hajrovic, “Böylesine ünlü bir kulübün ilgisinden memnuniyet duyarım. Türkiye müthiş bir ülke. Galatasaray’da oynamak benim için harika olur” yorumu yapmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)