BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini iddialı çıktı----

Mancini iddialı çıktı

Mancini iddialı çıktı
02 Ekim 2013 - 13:45 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Roberto Mancini’ye transfer bütçesi olarak 36 milyon euro sundu

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim ile yolları ayırdıktan sonra hızlı bir şekilde İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile anlaştı. İngiliz basınına göre Ünal Aysal Mancini’ye transfer için 36 milyon euroluk bir bütçe sundu.
Mancini’nin Galatasaray’a gelmesini sağlayan menajer olarak bilinen Muzzi Özcan İngiliz basınına yaptığı açıklamada transferlerle ilgili önemli detaylar verdi. Transferlerde tek sorumlunun Mancini olduğunu söyleyen Özcan, “Eğer Galatasaray’dan talimat aldığım takdirde onlara dünyaca ünlü bir yıldız getirteceğim” diye konuştu.
Haberde ayrıca eğer Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkıldığı takdirde ocak ayı için önemli transferler yapılacağı, gruplardan çıkılamadığı takdirde ise bu transferlerin yaz ayında yapılacağı belirtildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metincee03 Ekim 2013 21:48

    gruptan da cikar yada cikmaz uefa da devam eder ne var bunda ara transeferde jaliteli iki uc yerli alalim yeterr yabancilari gönderemessek gerek yok yabanci oyuncuya derim.