BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini gidiyor mu?----

Mancini gidiyor mu?

Mancini gidiyor mu?
10 Ocak 2014 - 14:53 www.finansgundem.com

İngiliz ve İtalyan basını, teknik direktör Mancini'nin Galatasaray'ın transfer politikası yüzünden istifasını verebileceğini iddia etti

Gazeteler, İtalyan teknik adamın Galatasaray yönetiminden istediği futbolcuları transfer etme konusunda zorluklar yaşadığını ileri sürerek, Mancini'nin ikinci devre başlamadan istifasını sunabileceğini yazdı. Galatasaray Kulübü'nün transferleri, Mancini'ye danışarak değil kendi programı çerçevesinde gerçekleştirdiğini vurgulayan gazeteler, bu durumun İtalyan teknik adamda büyük huzursuzluk yarattığını savundu.

Galatasaray'ın Gremio kulübünden almak istediği Alex Telles transferinin son dakikada gerçekleşmemesi üzerine bu futbolcunun menajeri Fernando Otto da dün yaptığı bir açıklamada, Mancini'nin bu duruma çok kızdığı ve kendisine beklemesi yönünde telkinlerde bulunduğunu belirtmişti.

Dün Türk basınına yansıyan haberlerde de Mancini ile yönetim arasında Alex Telles transferi nedeniyle sorun yaşandığı iddia edilmiş ardından gece saatlerinde Ünal Aysal ani bir kararla Antalya'daki kampa gitmiş ve Mancini ile bir görüşme yapmıştı. Başkan Aysal bu sabah saatlerindeki antrenmanı izledikten sonra da tekrar İstanbul'a geri dönmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)