BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini dönemi sona erdi!----

Mancini dönemi sona erdi!

Mancini dönemi sona erdi!
11 Haziran 2014 - 13:45 www.finansgundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

İtalyan gazetesi Corriera Della Sport'un Roberto Mancini'nin görevi bıraktığını iddia emesinden yaklaşık 5 dakika sonra Galatasaray resmi açıklamayı yaptı: Teknik direktör Mancini'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

İtalyan gazetesinin haberine göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile dün bir toplantı gerçekleştiren Mancini ayrılma kararı aldı. Yine haberdeki bir başka iddiaya göre ise İtalyan teknik adam Roma kulübü ile anlaştı ve resmi açıklamalar önümüzdeki saatlerde yapılacak.

İşte İtalyan gazetesinin bu haberinden yaklaşık 5 dakika sonra Galatasaray resmi açıklama yaptı; işte o açıklama;

"Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)