BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMancini ders çalışıyor!----

Mancini ders çalışıyor!

Mancini ders çalışıyor!
09 Aralık 2013 - 08:53 www.finansgundem.com

Roberto Mancini, yarın akşam oynanacak zorlu karşılaşma öncesi kadro, taktik ve strateji konusunda kararsız

Cimbom’un, Devler Ligi’nde kaderini belirleyeceği maçta forma giyecek 11’inden 7 isim belli. Sneijder’in durumu belirsizliğini koruyor. Kanatlarda kimin oynayacağı ise meçhul.

Şampiyonlar Ligi’nde yarın “Ya tamam, ya devam” diyeceği Juventus maçı öncesi Galatasaray’da geri sayım başladı.. Teknik Direktör Roberto Mancini ise taktiğini henüz belirlemedi. İtalyan hoca bir çok değişik sistem ve kadro seçimini kafasında tasarlıyor, zaferi getirecek doğruyu bulmak için ince eleyip, sık dokuyor. Kadro nasıl olacak, hangi oyuncunun durumu meçhul, savunmada kim kesik yiyecek... Gelin, Mancini’nin kafasındakilere birlikte bakalım...

SON 4 İSİM YARIN BELLİ OLACAK

1- HER hafta farklı ilk 11 ve sürprizleri ile ünlenen İtalyan hoca, Juventus maçının 7 ismini şimdiden belirledi. Muslera, Eboue, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Drogba’nın formaları garanti. Bu 7 oyuncu yarın sahada olacak. Çünkü Mancini, bu futbolculara idmanda as kadroda yer verdi ve hiç değiştirmedi. Geriye kalan 4 forma için ise oyuncular kıyasıya bir rekabet içinde. Formaların kimin olacağı ise salı günü netleşecek.

WESLEY SNEİJDER’İN DURUMU MEÇHUL

2- HERKESİN merak ettiği soru şu... “Sneijder oynayacak mı?” Bu sorunun cevabı henüz verilmedi. Çünkü, fiziki açıdan eksikleri olan Sneijder’ın ilk 11’de oynayacak düzeyde olup olmadığını İtalyan hoca sürekli gözlemliyor. “Yüzde 60’ı da olsa Sneijder, Sneijder’dır” diyen Mancini, Hollandalı yıldızın son durumunu tetkik ediyor. Takımla idmanların tamamında yer alan Sneijder ise Devler Ligi’ndeki Juventus maçında oynamayı istiyor ve “Hazırım” diyor.

ÇİFT FORVET Mİ, TEK FORVET Mİ?

3- G.Saray, İtalya’da Juventus’a karşı tek forvet ve kalabalık orta saha dizilişi ile oynamıştı. Ancak yarın işine bir tek galibiyet yarıyor. Mancini ise henüz tek mi çift forvetle mi sahada yer alacağına karar verebilmiş değil.
Sneijder’ın oynaması halinde tek forvet ile sahaya çıkılacak. Real Madrid ve ilk oynanan Juventus maçlarında kulübede oturan Burak Yılmaz’ın da bir kez daha yedek kalması ya da eleştirdiği kanatta forma giyme şansı var.

YA GÖKHAN ZAN YA SEMİH KAYA

4- BUGÜNE kadar G.Saray’ın başında çıktığı 12 resmi maçta da farklı bir savunma dörtlüsüne görev veren Mancini’nin en önemli hamlelerinden biri de defansa olacak. Antrenmanlarda Eboue, Chedjou ile Riera’nın partneri sürekli olarak değişiyor. Defansta bu üç ismin yeri garanti. Ancak son forma için iki aday var. Gökhan ve Semih. Elazığspor maçında ve ilk Juventus sınavında 65 dakika görevini iyi yapan Gökhan’ın performansını beğenen Mancini, kararsız.

BURAK HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR

5- MANCİNİ’nin çok farklı sistemler denediği bölge orta saha. Selçuk ile Melo’nun yanında kimlerin ne şekilde oynayacağı meçhul. İtalyan hocanın Yekta ile Ceyhun gibi defansif yönü yüksek ve Juventus’un orta sahasına kesicilik yapacak oyuncuların yanı sıra kanatlarda etkili olan Bruma ile Amrabat tercihleri de olabilir. Özetle, Burak da kanatta oynarsa farklı bir orta saha izleyeceğiz. Ancak, her şey salı akşamı Arena’daki soyunma odasında belli olacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)