BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporManchester United'ı kurtaracak Türk!----

Manchester United'ı kurtaracak Türk!

Manchester United'ı kurtaracak Türk!
27 Eylül 2014 - 16:55 www.finansgundem.com

Louis van Gaal yönetiminde oldukça kötü bir performans gösteren Manchester United takımında antrenör ekibine Fuat Çapa'nın dahil edilmesi planlanıyor

Manchester United takımında fırtınalı günler geçiren Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in teknik ekibine Türk antrenör Fuat Çapa'yı da dahil edeceği öğrenildi.

İngiliz basınına göre görevinden alınacak olan Louis van Gaal'e yönetimden sonsuz destek olduğu ve sezon başında yapılan anlaşmaya sadık kalınacağı bildirilirken, Hollandalı teknik adamın ilerleyen zamanlarda teknik ekibinde de radikal değişiklikler yapabileceği bildirildi.

Louis van Gaal'in Hollanda'dan tanıdığı ve bir dönem Hiddink ile de çalışan Fuat Çapa'yı teknik ekibine dahil etmeyi planladığı ve Türk hocaya teklifi yapıldığı kaydedildi.

Louis van Gaal'in bu kararı almasında Fuat Çapa'nın eğitimini aldığı ülke olan Hollanda ekolüne hakim olması ve 5 yabancı dil bilmesinin etkili olduğu ifade edildi.

46 yaşındaki teknik adamın yakın zamanda Manchester United'ın teklifini kabul ederek ekibe dahil olması bekleniyor.

Manchester United zor durumda

Angel Di Maria, Falcao gibi yüksek maliyetli transferlerle gündeme oturan Manchester United, 5 haftası geride kalan Premier Lig'de almış oldupu 5 puanla 12. sırada bulunurken, hem taraftarın hem de basının yoğun eleştirilerine maruz kalıyor.

En son Antalyaspor'u çalıştıran Fuat Çapa şu an için herhangi bir takımda görev almıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)