BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMaldivler cezbediyor----

Maldivler cezbediyor

Maldivler cezbediyor
12 Kasım 2013 - 11:49 www.finansgundem.com

Türkiye kışa girerken sıcak Maldivler’den davet var

Türkiye’de yavaş yavaş soğuk hava ve kış mevsimi şartları kendini göstermeye başlarken güney yarım küre yaza merhaba demeye hazırlanıyor. Kış aylarında içinizi ısıtacak, kumsalda sere serpe uzanıp yazı yaşayıp, güneşin tadını çıkmak isteyenler için en ideal destinasyon hiç şüphesiz Maldiv adaları. Ocak-Mayıs ayları arasında en iyi mevsimini yaşayan Maldivler’e Türkiye’den paket turlar düzenleyen çok sayıda acente var. Oldukça popüler bir yer olduğundan burada tatil yapmayı düşünenler en uygun fiyata, en iyi otel ve tatil paketini kimden alacağı konusunda kararsızlık yaşıyor.

Maldivlerin en köklü acentesi
Maldivlerin en köklü seyahat acentelerinden biri olan  Capital Travel Yönetim Kurulu Başkanı Yousuff Rifath, Türk tatilcilere çağrıda bulunarak Maldivler’de en uygun fiyata tatil paketlerinin kendilerinin sunduğunu söyledi. Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Male’ye direk sefer koymasının ardından Türkiye pazarının kendileri için çok önem kazandığını kaydeden Rifath, bu yüzden İstanbul’da bir ofis açtıklarını, merkez ofislerinin bulunduğu Male’de de bir Türk çalışan görevlendirdiklerini kaydetti. Maldivler'in çok pahalı bir destinasyon olduğu şeklinde yanlış bir algının bulunduğunu kaydeden Rifath, ultra lüks paketlerin yanı sıra her kesime uygun tatil paketleri bulunduğunu, oldukça uygun fiyatlarla rahatlıkla bir hafta tatil yapılabileceğini söyledi.

Dünya genelinde 2 bin şirketle iş yapıyor
Capital Grup bugün dünya genelinde 2 binden şirketle partnerlik yapan, Maldivlerin en güvenilir acentelerinden biri olma özelliğine sahip. Maldivler’deki bütün otellerle anlaşmaları olduğunu kaydeden şirketin yönetim kurulu başkanı Rifath, düşük bütçeli paketlerden ultra lüks tatil paketlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunduklarını, 23 yıllık tecrübeleriyle Maldivler’de tatil konusunda rakipsiz olduklarını ifade etti. Rifath, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını, ülkenin en iyi otellerinde tatilin yanı sıra cruise, resort ve spa odaklı özel paketleri bulunduğunu hatırlattı.
Yeni evli çiftlere yönelik özel balayı paketlerinin yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Yousouf, çiftlere özel bungalovlar, yeşilden turkuvaza renk değiştiren deniz manzaralı, sessiz ve sakin plajlarda unutulmaz bir tatil imkanı sunduklarını belirtti. Maldivler’e çok farklı amaçlı tatil için gelenlerin olduğunu vurgulayan acente sahibi, özellikle çocuklu aileler için için çocuk bakım merkezi, çocuk havuzları ve çocukların hiç sıkılmadan neşeli saatler geçirebilecekleri çok faklı etkinliklerin sunulduğu otellerde tatil seçeneği bulunduğunu söyledi.

5 yıldızlı gemiyle cruise turu
Capital Group bünyesinde otel ve resortlara malzeme tedariki sağlayan şirketlerin yanı sıra yine gruba ait olan lüks bir gemiyle kruvaziyer turizm hizmeti veriyor. Maldive Explorer adı verilen 5 yıldızlı lüks gemide içinde jakuzinin bile yer aldığı toplam 8 oda bulunuyor.  Yine Capital Group’a ait olan https://www.facebook.com/capitaltravel facebook adresi Maldivlerin eşsiz güzelliğini yansıtan, adalar ve otellerin tanıtıldığı çok faal bir sosyal paylaşım sitesi konumunda.  35 bine yakın kişinin üye olduğu facebook adresi görselliği ve ilginç tatil anıları ile surf yapmak isteyenlerin keyifli vakit geçireceği bir yer.
Maldivler konusunda kesin kararını veren tatilciler, www.capitaltravel.com sitesinde hiç aracı olmadan kendi tatil planlarını kendilerini yapabiliyor. Online sitede Maldivler hakkında sadece bilgi vermekle kalınmıyor, havalimanı ve şehir otelleri, uygun bütçeli oteller, aile otelleri, balayı otelleri, ultra lüks oteller ile surf ve dalış otellerinde konaklama ve tatil paketleri de satışa sunuluyor. Maldivler için tatilinizi detaylandırmak için Capital Travel’ın irtibat bilgileri şöyle:
İnternet adresi: www.capitaltravel.com
Facebook adresi: www.facebook.com/capitaltravel 
Telefon: 00 960 331 50 89
Fax: 00 960 332 0336
Mail: [email protected]
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)