BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahkemeden Wikileaks'in kurucusuna ret----

Mahkemeden Wikileaks'in kurucusuna ret

Mahkemeden Wikileaks'in kurucusuna ret
06 Ocak 2021 - 15:09 www.finansgundem.com

İngiltere'de mahkeme, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange ile kararını verdi. Mahkeme Julian Assange'ın kefaletle serbest bırakılma talebini reddetti.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yargılanan Wikileaks’in kurucusu Julian Assange'ın yargılanması ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

MAHKEMEDEN RET KARARI

Dünkü duruşmada ABD'ye iadesi reddedilen Assange adeta bir zafer kazandı. Ancak bugün, Assange’ın kefaletle serbest bırakılması talebine mahkeme heyetinden ret kararı geldi.

KAÇMA İHTİMALİNİ GÖSTERDİ

Hakim Vanessa Baraitser karar gerekçesini örnek vererek açıkladı. ABD’nin iadeyle ilgili girişimlerinin devam edeceği süreçte Assange’ın kayıplara karışma ve mahkemeden kaçma ihtimalini gösterdi. Hakim Baraitser, bu duruma örnek olarak Assange’ın 2012’de cinsel saldırı suçlamalarıyla İsveç’e iadesi gündemdeyken Ekvador Büyükelçiliği’ne sığınmasını sundu.

GİZLİ BELGELERİ YAYINLAMIŞTI

Assange’ın kurucusu olduğu Wikileaks, 2010 yılında ABD’nin Irak ve Afganistan’da işlediği suçların da içinde bulunduğu pek çok gizli belgeyi yayınlamıştı. ABD’nin casuslukla suçladığı Assange, 2012 yılında İsveç’te hakkında tecavüz iddiaları ortaya atılması sonucu Ekvador’un Londra Büyükelçiliği’ne sığındı. Nisan 2019’da elçilikten çıkarılarak tutuklanan Assange, o tarihten bu yana cezaevinde bulunuyor.

Kara kış ne zaman gelecek?

 

Yıllık gelir vergisinde 2021 beyan hadleri ve istisnaları

 

ABD'de panik yaratan ses kaydı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)