BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMahkemeden son dakika Suruç kararı----

Mahkemeden son dakika Suruç kararı

Mahkemeden son dakika Suruç kararı
23 Temmuz 2015 - 12:26 www.finansgundem.com

Urfa 2. Sulh Ceza Hakimliği, Suruç'ta meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturmada gizlilik kararı aldı

Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan patlamanın ardından Urfa 2. Sulh Ceza Hakimliği, "incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği" iddiasıyla soruşturmada gizlilik kararı aldı.

Hakim Saim Nergiz’in soruşturmaya yönelik gizlilik kararı gerekçesi “ Soruşturmaya konu patlama olayı ilgili yürütülen soruşturmada dosya kapsamına ve soruşturmanın genişletilmesi durumuna göre dosya içerisinde bulunan belgelerin incelenmesinin soruşturmanın amacını tehlikeye düşüreceği, delillerin tam olarak toplanmış olması, soruşturmaya konu olayda ölen şahıs ve mağdurların sayısının birden fazla olması hususları dikkate alınarak, dosya içeriğinin incelenmesi veya belgelerden örnek alma yetkisinin CMK’nın 153/3 maddesindeki yakalanan kişinin veya şüphelinin ifadesini içeren tutanak ile bilirkişi raporları ve adı geçenlerin hazır bulunmaya yetkili oldukları diğer adli işlemlere ilişkin tutanaklar hariç olmak üzre CMK’NUN 15/2. Maddesi gereğince kısıtlanmasına kararı verildi” şeklinde alındı.

"CİDDİ ŞÜPHELER UYANDIRMAKTA"

Birgün'ün haberine göre, Avukat Gülhan Kaya soruşturmaya getirilen kısıtlama ile iglili “soruşturmanın adil bir şekilde yürütülmesi yönünde öncelikli kaybettiğimiz müvekkillerimizin aileleri ve yaralılar olmak üzere tüm kamuoyunda ciddi şüpheler uyandırmaktadır. Kaldı ki her ne kadar verilen kararın gerekçelerinden biri soruşturmanın amacının tehlikeye düşmemesi denilse de bizim dosya müdahale etmemiz aksine soruşturmanın sağlıklı bir biçimde yürütülmesini sağlar” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)