BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakMahkemeden satılık Filiz Akın arsası----

Mahkemeden satılık Filiz Akın arsası

Mahkemeden satılık Filiz Akın arsası
02 Ocak 2013 - 17:09 www.finansgundem.com

Bodrum’da Filiz Akın ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimlerinde ortak olduğu arazi 16 milyon bedelle satışa çıkarıldı

Bodrum Gündoğan’da 40 dönümlük bir arazi, mahkeme kararı ve 16 milyon TL bedelle satışa çıktı. İzale-i şüyu(ortaklığın giderilmesi) yoluyla Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi’nin satışa çıkardığı 154 hisseli araziyi ilginç kılansa ortakları arasında Filiz Akın ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimlerinde olması…
Bodrum Yarımadası’nda turizme elverişli son bakir koylardan birinde bulunan arazi için yapılacak ihaleye 3 milyon TL teminat yatıranlar katılabilecek.
Anlaşamadıkları için mahkemelik olan hissedarlar da satıştan elde edilecek geliri paylaşacak. Gündoğan Köyü Yalı Mevkii’nde bulunan arazi, 4 Şubat 2013 tarihinde ihale yoluyla satılacak.
Arazinin yaklaşık 20 yıldır ellerinde olduğu söyleyen Yalıbayır Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Serdar Tan, çok ortaklık ve anlaşmazlık nedeniyle bir türlü değerlendiremediklerini anlatıyor.
‘’Gündoğan’da hatta bütün Bodrum’da bu büyüklükte başka bir arazi yok’’ diyen Tan, arazinin her türlü turizm yatırımına uygun olduğunu ve rahatlıkla 5 yıldızlı bir otelin inşa edilebileceğini vurguluyor.
Söz konusu arazinin denize uzaklığı 50 metre. Bodrum yarımadası’nı bağlayan yol arazinin ortasından geçiyor. 7 dönümü aşağıda ve 33 dönümlü yukarıda kalan araziyi, iki farklı amaçla kullanma şansı da var. Eski adı Farilya olan Gündoğan, Bodrum’un 20 kilometre kuzeybatısında yer alıyor. Farilya, Rumca ‘’güneşin doğuşu’’ anlamına geliyor. (PARA)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)