BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMacaristan:3 - Portekiz:3----

Macaristan:3 - Portekiz:3

Macaristan:3 - Portekiz:3
22 Haziran 2016 - 21:49 www.finansgundem.com

EURO 2016 F Grubu son maçında Portekiz'le karşılaşan Macaristan, üç kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Portekiz ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla iki ekip de bir üst tura yükseldi...

EURO 2016 F Grubu son maçında Portekiz ile Macaristan karşı karşıya gelirken uluslararası turnuvalardaki son yılların en çekişmeli maçı yaşandı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın 19. dakiaksında Zoltan Gera'nın golüyle 1-0 öne geçen Macaristan'a 42'de Luis Nani yanıt verdi ve ilk yarı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda ise adeta gol düellosu yaşandı. Maçın 47. dakikasında Balazs Dzsudzsak'ın frikik golüyle tekrar öne geçen Macaristan'a 3 dakika sonra Cristiano Ronaldo yanıt verdi ve skkoru 2-2 yaptı.

Ancak 55'te yeniden sahneye çıkan Macaristan'ın kaptanı Bursasporlu Dzsudzsak durumu 3-2 yaparken 62. dakikada Ricardo Quaresma'nın ortasına iyi yükselen Ronaldo kafa vuruşuyla skoru yeniden 3-3'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Macaristan puanını 5 yapıp grup liderliği ile bir üst tura yükselirken Portekiz 3 puana ulaştı ve üçüncü sırada bir üst tura çıktı. Portekiz bir üst turda Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

RONALDO VE GERA TARİHE GEÇTİ
Macaristan'ın tecrübeli futbolcusu Zoltan Gera, Portekiz maçında attığı golle Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan en yaşlı ikinci futbolcu oldu. (37 yıl 62 gün) Öte yandan Cristiano Ronaldo da turnuvadaki ilk golünü Macaristan karşısında buldu ve 4 farklı Avrupa Şampiyonası'nda gol atan ilk futbolcu oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)