BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLüks dolmakalem markası Türk malı oldu----

Lüks dolmakalem markası Türk malı oldu

Lüks dolmakalem markası Türk malı oldu
17 Temmuz 2019 - 09:17 www.finansgundem.com

İsviçre'nin lüks dolma kalem markası Piguet Genève Suisse, yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olan EMPER tarafından satın alındı

İsviçre’de 1959 yılında kurulan ve 1970 yılında İsviçre saat endüstrisinin girdiği büyük krizden etkilenerek kapanmak zorunda kalan lüks dolma kalem markası Piguet Genève Suisse, Türkiye’de 2017 yılından beri lüks aksesuar ithalatı alanında faaliyet gösteren ve yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olan EMPER tarafından satın alındı.

Markayı lake kaplı gövdelere ve 6 numara altın kaplama uçlara sahip olan lüks dolma kalemlerle yeniden ayağa kaldıran EMPER; 18 yıl boyunca Swatch Group, Perrelet ve Swiza markalarında üst düzey yöneticilik yapmış olan Sèbastien Farron’u dünya CEO’su olarak atadı. Cenevre ve İstanbul’da iki genel merkezi olacak olan Piguet Genève Suisse Yönetim Kurulu Başkanı Samet Memişoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Ulaşılabilir lüks söylemiyle yola çıktığımız Piguet, yıllardır yapmakta olduğumuz işlerden kazandığımız birikimin bir sonucu. Piguet’in yüksek İsviçre ekolünden gelen tarihine saygı duyuyoruz ve markanın bu çizgisini asla bozmayacağız. Cenevre’de yeni açtığımız genel merkeze ek olarak İstanbul’da da bir ofisimiz var. Tüm dünyada dolma kalem severlere ulaştırmak istediğimiz bu kaliteli ürünlerin son çıkışını Türkiye’den yaparak ihracata katkı yapmak istiyoruz.” dedi. (Capital)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)