BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLucescu Trabzonspor'la anlaştı iddiası!----

Lucescu Trabzonspor'la anlaştı iddiası!

Lucescu Trabzonspor'la anlaştı iddiası!
06 Ocak 2016 - 23:16 www.finansgundem.com

Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği ve ekibiyle birlikte 3 yıllığına bordo mavili takımı çalıştıracağı ileri sürüldü.

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği ve ekibiyle birlikte 3 yıllığına bordo mavili takımı çalıştıracağı ileri sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre, Başkan Muharrem Usta'nın seçim vaatleri arasında yer alan Rumen teknik adamın, bordo mavili yöneticilerin teklifini en sonunda 'evet' dediği belirtildi.

71 yaşındaki teknik adamın, ekibiyle birlikte Trabzonspor'a gelmeyi kabul ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk halen Ukrayna 1. Ligi'nde liderlik koltuğunda oturuyor.

SHAKHTAR'A 16 KUPA KAZANDIRDI
Rumen teknik direktör, 2004 yılında Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra gittiği Shakhtar Donetsk'e 8 Ukrayna Ligi, 4 Ukrayna Kupası, 2 Ukrayna Süper Kupası ve 1'er UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası kazandırdı.

UKRAYNA BASINI: İMZALAR ATILDI
Ukrayna basınında bugün çıkan haberlerde de, Lucescu'nun Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı ileri sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuda 10 Ocak Pazar günü bir açıklama yapacağı da iddia edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)