BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLondra'da yatak krizi... Hastanelerde durum çok ciddi----

Londra'da yatak krizi... Hastanelerde durum çok ciddi

Londra'da yatak krizi... Hastanelerde durum çok ciddi
31 Aralık 2020 - 10:45 www.finansgundem.com

Independent gazetesinin haberine göre kovid-19 vaka hasta sayısındaki artışla başkentteki yoğun bakım yatakları bir hafta içinde dolabilir.

Independent gazetesi, İngiltere'nin güneyindeki durumu kritik Kovid-19 hastalarının, kilometrelerce uzaklıktaki hastanelere sevk edildiğini ve Londra'daki Ulusal Sağlık Hizmeti (NHS) yetkililerinin, başkentteki yoğun bakım yataklarının bir hafta içinde dolabileceğini gösteren veriler açıkladığını yazdı.

Gazete, İngiltere genelinde iki gün üst üste 50 binin üzerinde Kovid-19 vakasının bildirildiğini ve 5524'ü bulan hastanelerdeki hasta sayısının, Nisan'daki ilk salgın dalgasından daha çok olduğunu belirtti.

Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı

Haberde Londra'da derinleşen kriz karşısında, NHS İngiltere'nin 4 Ocak'ta kapasite yetmemesi halinde kullanıma sokulmak üzere Excel Konferans Merkezi'nde hazırlanan Nightingale Hastanesi'nin de açılacağını duyuracağı kaydedildi.

İngiltere genelindeki hastanelere, olası hasta nakilleri için bazı yatakları boş tutmaları talimatının verildiği de kaydediliyor. Gazeteye konuşan bir yoğun bakım uzmanı doktor da "Hastaları ülkenin diğer kesimlerine tahliye etmekten başka seçeneğimiz yok. Durum olabildiğince ciddi. Kritik bir hastayı gerçekten zorunda değilseniz, nakletmezsiniz" diyor.

Korona virüs şiddetli psikoza neden oluyor

Prof. Kara'dan ilginç tespit: Aşılar 100 kat daha güvenli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)