BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLondra'da Türk restoranında 200 kişi birden bayıldı!----

Londra'da Türk restoranında 200 kişi birden bayıldı!

Londra'da Türk restoranında 200 kişi birden bayıldı!
23 Aralık 2022 - 10:13 www.finansgundem.com

Londra'da Türk restoranında düzenlenen yılbaşı yemeğinde onlarca konuk baygınlık geçirdi. Partiye katılanların karbon monoksit zehirlenmesi yaşadığı anlaşıldı. Konu hakkında ise restorandan henüz bir açıklama gelmedi.

İngiltere'de bir Türk restoranında düzenlenen Noel yemeği kabusa dönüştü. Başkent Londra'nın doğusundaki Chingford kasabasında Türk yemeklerinin servis edildiği bir restoranda Noel partisine katılan onlarca kişi aniden hastalandı. Yaklaşık 200 kişi mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Sözcü’nün haberine göre, ilk başta kalabalığın yemeklerden zehirlendiği sanıldı ancak gerçek daha sonra anlaşıldı. Noel partisine katılanların karbon monoksit zehirlenmesi geçirdiği bildirildi.

SAĞLIK KAYNAKLARI TÜKENMEYE BAŞLADI

Tam da Noel arifesinde ve İngiltere'de sağlık hizmetlerinde binlerce kişinin greve gittiği bir dönemde yaşanan olay nedeniyle bölgedeki hastaneler yeterli oksijen desteği bulmakta zorlandı. Bir hastane kaynağı, ellerindeki oksijenin tükenmeye başladığını bildirdi.

RESTORAN AÇIKLAMA YAPMADI

Türk restoranı olayla ilgili açıklama yapmazken, restorandaki bir sızıntının karbon monoksit zehirlenmesine yol açtığı sanılıyor. Bir restoran çalışanı, Noel yemeğine katılanların aniden baygınlık geçirmesi üzerine hemen ambulans çağırdıklarını ve konukları farklı hastanelere gönderdiklerini söyledi.

İş yemeği olduğu belirtilen Noel etkinliğine katılanlardan birinin kızı da Twitter'da, “Annem dahil çok sayıda kişi bir tür karbon monoksit sızıntısından etkilenmiş. Annemin kalp çarpıntısı, baş dönmesi ve baygınlık gibi belirtileri var. Kanında çok yüksek düzeyde karbon monoksit bulundu. Çok daha kötü de olabilirdi” dedi.

İngiltere'de binlerce sağlık çalışanı ve ambulans görevlisinin greve gitmesi nedeniyle sağlık hizmetlerinde ciddi aksamalar yaşanıyor. Yetkililer halkı Noel kutlamalarında dikkatli olma ve fazla alkol tüketmeme konusunda uyarıyor.

İngiltere'de ambulans çalışanları da greve gitti

 

İngiltere'de hemşireler yeniden grevde

 

İngiltere'de grev dalgası giderek büyüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)