BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLodos Tekirdağ'da tekne batırdı----

Lodos Tekirdağ'da tekne batırdı

Lodos Tekirdağ'da tekne batırdı
11 Aralık 2022 - 16:04 www.finansgundem.com

Tekirdağ'da hızı 60 km'yi bulan rüzgar ve lodosta balıkçılar siftah yapamadı. Oluşan dev dalgalar barınaktaki bir tekneyi batırırken gemiler demir attı. Çorlu'da bugünkü uçuşlara da ara verildi

Tekirdağ'da etkili olan kuvvetli rüzgarda balıkçılar, denize açılamadı, barınakta bağlı bir tekne battı. Çorlu Atatürk Havalimanı'nda yapılması planlanan eğitim uçuşlarına bugün ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'nin batısında kuvvetli yağış ile tüm bölgede fırtına beklendiğini duyurmasının ardından Tekirdağ'da rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızı saatte yer yer 60 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgarda, Çorlu Atatürk Havalimanı'nda bugün yapılması planlanan eğitim uçuşlarına ara verildi. Lodos nedeniyle balıkçıların denize açılamadığı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, barınakta demirli bir tekne battı.

Marmara Denizi'ndeki dev dalgaların etkili olduğunu söyleyen Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, rüzgarın balık avını güçleştirdiğini söyledi. Pehlivanoğlu,"Lodosun etkili olması nedeniyle balığa açılamıyoruz. Rüzgarın bitmesinin ardından tekrar balığa çıkacağız inşallah. Küçük balıkçı tekneleri karidese, hamsiye çıkacağız.  Hava normale dönene kadar balıkçıları limanda bekletiyoruz" dedi.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle Tekirdağ açıklarında gemilerde demir attı. 

Lodos Bodrum'u vurdu! Ev ve işyerlerini su bastı

Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına uyarısı

Orta Karadeniz'e fırtına uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)