BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLiverpool Caner'in peşinde!----

Liverpool Caner'in peşinde!

Liverpool Caner'in peşinde!
07 Mart 2014 - 09:53 www.finansgundem.com

Bu sezon lige damgasını vuran Caner Erkin, Liverpool'un radarına takıldı

Ersun Yanal’lı Fenerbahçe’nin vazgeçilmez isimlerinden olan Caner Erkin, İngilizler’in radarında... Sarı-Lacivertliler’le sezon sonu bitecek sözleşmesi sürekli gündemde olan yıldız futbolcunun hakkındaki transfer söylentileri de her geçen gün artıyor.

Futboluyla Süper Lig’e damgasını vuran 25 yaşındaki oyuncu, önceki gün de A Milli Takım’ın İsveç’le oynadığı maçta öne çıkan isimdi. Liverpool’un temsilcilerinin de bu karşılaşmada olduğu ve Caner Erkin’i izlediği öğrenildi. Sezon başında Ada ekibinin Caner’le ilgilendiği haberleri, İngiliz basınında yer alırken, milli oyuncunun önümüzdeki günlerde Fenerbahçe Yönetimi ile masaya oturması bekleniyor.

İmzalar an meselesi

Bu futbolcunun menaceri Batur Altıparmak da, hafta başında yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşeceklerini söylemişti. Bu görüşmede tarafların şartlarını sunacağı belirtilirken, yeni sözleşme yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Caner’in de yurt dışına çıkmak istemediği belirtiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)