BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLimonHost kaliteli ve hızlı hizmetleri ile dikkat çekiyor----

LimonHost kaliteli ve hızlı hizmetleri ile dikkat çekiyor

LimonHost kaliteli ve hızlı hizmetleri ile dikkat çekiyor
31 Aralık 2020 - 18:23 www.finansgundem.com

Uçsuz bucaksız internet dünyasında kendi sektörlerinde belirli bir yer edinmek ve bunu koruyabilmek isteyen web siteleri çoğunlukla SEO hosting hizmetlerinden yararlanmayı tercih ediyorlar.

Normal hosting hizmetlerinde internet siteleri, diğer kullanıcıların web siteleri ile birlikte ortak IP üzerinde yayınlanıyor. Bu durumda ortak kullanılan IP adreslerinde birden fazla web sitesi bulunan kullanıcıların sitelerinden birine vereceği backlinkler bir işe yaramıyor. SEO hosting hizmetinde ise kullanıcılara, web sitelerine özel C-Class IP tanımlanıyor ve web sitesi bu şekilde yayınlanıyor. Bu sayede kullanıcılar siteleri arasında verecek oldukları backlinklerden de büyük ölçüde fayda sağlamış oluyorlar. Normal hosting hizmetlerinde, kullanıcıların verdiği backlinkler sitelerinin hitinin düşmesine yol açabiliyor. Bu nedenle SEO hosting hizmeti özellikle birden fazla web sitesi bulunan kişiler ve kurumlar için büyük avantaj sağlıyor.

SEO hosting hizmeti arama motorlarının sonuçları konusunda da kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Web siteleri arasındaki rekabetin giderek arttığı internet ortamında organik yollarla başarı elde edilmesi çok önemli bir konu haline geliyor. Bu nedenle arama motoru sonuçlarında üst sıralara çıkmak isteyen web siteleri doğru SEO tekniklerini kullanmalarının yanı sıra SEO hosting hizmetini tercih etmeye de özen gösteriyorlar. SEO hosting hizmeti alacak kullanıcıların sunucunun hızı konusunda dikkatli olması gerekiyor. Sunucunun hızının yeterli olmaması web sitelerinin yavaşlamasına ve bu nedenle ziyaretçiler tarafından daha az tercih edilmesine neden olabiliyor. Arama motorları da web sitelerini üst sıralara çıkarırken sitenin hızını da göz önünde bulunduruyorlar.

LimonHost’ta her ihtiyaca yönelik çözüm bulunuyor

Birçok sunucunun birbiriyle bağlanması yoluyla oluşan Cloud hosting hizmetleri kapsamında işletim sistemlerinin sunduğu farklı script dillerinin yüksek performans ile çalıştırılabilmesi söz konusu olabiliyor. Cloud hosting mimarisinde veriler yalnızca bir sunucu ya da hosting modeli ile sınırlandırılmıyor. İhtiyaca bağlı olarak birçok sunucu üzerinde kaynak artırımı gerçekleştirilebiliyor. Bunun doğal bir sonucu olarak herhangi bir donanım arıza yaptığında, kullanıcıların verileri çalışan diğer donanımlar üzerinde barındırılmaya devam edebiliyor. Bu sayede mükemmele yakın bir uptime elde edilebiliyor.

Cloud hosting hizmetinde, sunucuların aynı merkezde barınmasına gerek duyulmuyor, network ile bağlı olmaları yeterli olarak kabul ediliyor. Cloud hosting alt yapısının dinamik olması, ihtiyaca göre ayarlanabilmesi ve depolama hacminin fazla olması dolayısıyla kullanıcılara pek çok avantaj sunuyor. Kullanıcının ihtiyacı olan alana ve bant genişliğine göre Cloud hosting hizmeti ayarlamayı otomatik olarak yapıyor. Cloud hosting mükemmelliğe odaklanan bir sistem olduğundan kullanıcılar en yüksek performansı alabiliyorlar. Sürekli dönüşüm halinde yedekleme yapıldığından aktif sunucuda sorun oluşması durumunda diğer sunucunun devreye girmesiyle herhangi bir sorun yaşanması riski ortadan kaldırılmış oluyor.

Web sitelerinin mümkün olan en yüksek performans ile çalışabilmesi için; kaynaklara düzenli olarak yeni sunucu, disk alanı, hafıza kaynağı ve işlemci ekleniyor. Ayrıca kullanıcılara ihtiyaç duydukları oranda sistem kaynağı sağlanabiliyor. Aynı sistem üzerinde bulunan sitelerden herhangi biri diğerini etkilemediğinden web sitelerinin yavaşlaması ya da kapanması gibi durumlarla karşılaşılması söz konusu olmuyor.

LimonHost kullanıcılarına kesintisiz teknik destek sağlıyor

LimonHost kullanıcılarına hem Linux hem de Windows hosting hizmeti sağlıyor. Windows hosting hizmeti aspx, asp, html ve mvc tabanlı; Linux hosting hizmeti ise php ve html tabanlı web sitelerinin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. LimonHost kullanıcıları cPanel ile tüm web barındırma yönetimlerini son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Windows hosting paketleri ise LimonHost tarafından Plesk Panel ile sunuluyor. Plesk Panel de Windows host yönetiminin kolay bir şekilde gerçekleştirilmesinde önemli bir rol oynuyor. Alınacak olan hosting hizmeti söz konusu web sitesinin kaynak ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebiliyor. Bu konuda kesin bilgiye ya da donanıma sahip olmayan kullanıcılar LimonHost canlı destek üzerinden satış temsilcileri ile görüşerek en uygun hizmetlerin seçimini yapabiliyorlar.

LimonHost’un tüm hosting paketlerinde e-mail hizmeti bulunduğundan kullanıcıların buna yönelik ek bir hizmet alması gerekmiyor. LimonHost hosting hizmetini satın alan kullanıcılara e-posta kullanımı ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Kullanıcıların web hosting hizmetini satın alırken istedikleri domaini yazmaları halinde LimonHost tarafından otomatik olarak ekleme yapılıyor. Hosting taşıma konusunda da LimonHost’un deneyimli teknik ekibi hızlı çözümleri ile müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlıyor.

LimonHost aynı zamanda; kullanıcılarının verimli bir altyapıya sahip olmaları için gerekli değerlendirmeleri yapıyor. LimonHost Ağ Yönetimi hizmeti sayesinde kullanıcılarının ihtiyaçları olan araçları belirliyor ve gerekli bilgileri kendilerine iletiyor. LimonHost Ağ Yönetimi hizmetleri sayesinde kullanıcılar; ağlarının ne derece güvenli olduğu, kullandıkları araçların doğru olup olmadığı, altyapılarının yeterli olup olmadığı ve herhangi bir şeye ihtiyaç duyulup duyulmadığı, kullanılan işletim sistemlerinin ne derece doğru olduğu gibi konular hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabiliyorlar. Düzgün, yüksek performanslı ve verimli bir şekilde çalışan altyapı, iş veriminin ve çalışma performansının gözle görülür şekilde artışını sağladığından LimonHost bu konuda kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlamış oluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)