BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLider değişmedi----

Lider değişmedi

Lider değişmedi
06 Temmuz 2013 - 18:04 www.finansgundem.com

İstanbul Pera Spor Kulübü, Türkiye İş Bankası Satranç Ligi'nde 8'inci tur müsabakaları sonunda zirvedeki yerini korudu.

Denizli'deki Dedeman Park Otel'de 13 kulübün yarıştığı ligde, sezon başından bu yana zirveyi başka takımlara kaptırmayan İstanbul Pera Spor Kulübü, Ezgi Satranç Spor Kulübü karşısında elde ettiği 6,5 puanla bu turda da birinci sırada yer aldı.
Ligde geçen yıl şampiyon olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 2244 Elo ortalaması ile lige 10'uncu sırada başlayan Aliağa Gençlik ve Spor Kulübüne karşı 3,5-6,5 kazanarak ikinci sıraya yükseldi.
Ankara Demirspor Kulübü ile Kahramanmaraş Belediye Spor Kulübü arasında 5-5 biten karşılaşmanın ardından Ankara ekibi 10'uncu sıradaki yerini korurken Kahramanmaraş ekibi ise üçüncü sıraya geriledi.
Sırp GM Bojan Vuckovic, GM Vladislav Nevednichy ve WGM Gulnar Mammadova'yı kadrosuna katan Antalya Çallı Spor Kulübü, Er Bakır Spor Kulübü ile mücadelesinden 5,5-4,5 galip ayrılarak 4'üncü sıradaki yerini muhafaza etti.
İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü, TS Alyans Spor Kulübü ile mücadelesinden 5 kazanç ve 4 beraberlikle ayrılarak 9'uncu tura 5'inci sırada girdi.
Son üç turda puan alamayan Tarsus Zeka Satranç Spor Kulübü, 8'inci turda Akdeniz Belediyesi Spor Kulübünü 5,5-4,5 yendi. Akdeniz Belediyesi ise 4 kazanç ve üç kayıpla 7'nci sıraya geriledi. AA
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)