BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLibya bayramda ikiye bölündü yarısı bugün, yarısı yarın başlayacak----

Libya bayramda ikiye bölündü yarısı bugün, yarısı yarın başlayacak

Libya bayramda ikiye bölündü yarısı bugün, yarısı yarın başlayacak
21 Nisan 2023 - 09:29 www.finansgundem.com

Libya'da başkent Trablus'taki merciler Ramazan Bayramı'nın 22 Nisan Cumartesi günü başlayacağını duyururken, doğudaki dini merci ise bugün bayramın ilk günü olacağını açıkladı.


Trablus merkezli Libya Fetva Kurulu, Şevval ayı hilalinin görülemediği için ramazan ayının 30 güne tamamlanacağı ve Ramazan Bayramı'nın 22 Nisan Cumartesi itibarıyla kutlanacağını duyurdu.

Ülkenin doğusundaki Vakıflar ve İslami İşler Kurumundan yapılan açıklamada ise Şevval hilalinin görüldüğü ve 21 Nisan Cuma günü bayramın ilk günü olarak kutlanacağı aktarıldı.

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Yemen, Bahreyn, Mısır, Filistin, Kuveyt, Lübnan, Suriye, Sudan, Ürdün ve Irak Ramazan Bayramın'ı 21 Nisan Cuma günü kutlayacaklarını açıklamıştı. İran, Umman ve Fas ise bayramın 22 Nisan Cumartesi günü başlayacağını duyurmuştu.

Libya'da bir süredir Abdulhamid Dibeybe ve Fethi Başağa'nın liderlik ettiği iki ayrı hükümet olması istikrarsızlığın sürmesine neden oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı paylaşımı

 

Guterres, Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)