BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLetonya’dan vatandaşlarına ‘Ukrayna’ya gitmeyin’ tavsiyesi----

Letonya’dan vatandaşlarına ‘Ukrayna’ya gitmeyin’ tavsiyesi

Letonya’dan vatandaşlarına ‘Ukrayna’ya gitmeyin’ tavsiyesi
24 Ocak 2022 - 14:56 www.finansgundem.com

ABD ve İngiltere’nin ardından Letonya da vatandaşlarına Ukrayna’yı ziyaret etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Letonya, gerekirse Kiev’deki büyükelçilik personelini de tahliye etmeyi planlıyor.


ABD ve İngiltere’nin ardından Letonya da vatandaşlarına Ukrayna’ya gitmemeleri tavsiyesinde bulundu. Gerektiği takdirde Kiev’deki büyükelçilikte görev yapan personelin de tahliye edilmesi planlanıyor.

Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics Facebook’ta yaptığı açıklamada, vatandaşların Ukrayna’ya gitmesi gerektiği durumlarda, Dışişleri Bakanlığı konsolosluk kayıt sistemine kaydolmalarını tavsiye ettiklerini ifade etti.

ABD'nin Kiev Büyükelçiliği, 'Rusya'nın ülkeyi istikrarsızlaştırmaya ve Ukrayna vatandaşlarının güvenliğini baltalamaya yönelik devam eden çabaları nedeniyle çok dikkatli davranarak Ukrayna'daki personelinin ayrılmasına izin verme kararı aldığını' duyurmuştu. ABD'nin ardından İngiltere de Kiev Büyükelçiliği personeliyle ailelerine Ukrayna'yı terk etmeleri talimatı vermişti. İngiltere Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO) web sitesinde yayımlanan açıklamada, Londra hükümetinin 'bazı personel ile bakmakla yükümlü oldukları kişileri Kiev'den geçici olarak çekmeyi tercih ettiği' duyurulmuştu.

ABD'den büyükelçilik personeline "Ukrayna'yı terk edin" talimatı

 

İngiltere'den Kiev Büyükelçiliği'ne: Ukrayna'dan ayrılın

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)