BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLe Pen'den Fransa Milli Marşı'nın ıslıklanmasına tepki----

Le Pen'den Fransa Milli Marşı'nın ıslıklanmasına tepki

Le Pen'den Fransa Milli Marşı'nın ıslıklanmasına tepki
09 Haziran 2019 - 11:57 www.finansgundem.com

Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen, Türkiye ile Fransa arasından Konya'da oynanan milli maç öncesinde Fransa Milli Marşı'nın ıslıklanmasına tepki gösterdi ve FIFA'nın TFF'yi cezalandırmasının beklendiğini belirtti

A Milli Futbol Takımımızın, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki üçüncü maçında son dünya şampiyonu Fransa'yı 2-0'lık skorla devirmesinin yankıları sürüyor.

Son olarak Fransız aşırı sağ Ulusal Toplanma (RN) hareketinin lideri olan Marine Le Pen, karşılaşmanın ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımla maç öncesinde Fransa Milli Marşı'nın ıslıklanmasına tepki gösterdi.

Le Pen yaptığı paylaşımda, "Ulusal marş ıslıklamak daima bir utanç, bir hakaret ve fair-play değerlerinin ihlalidir. FIFA'nın, Türklerin bu geceki saygısızlığı için Türkiye Futbol Federasyonu'nu cezalandırmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beni tek üzen şey, milli marşımızın yuhalanması" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat09 Haziran 2019 12:29

    Sen Türk halkını yıllarca avrupanin kapisinda beklet sonra saygi bekle. Sömürdüğün Afrikada ki zoraki saygi sana yeter.